HAFTANIN SÜRPRİZİ İÇKÖYSPOR’DAN

HAFTANIN SÜRPRİZİ İÇKÖYSPOR’DAN

Bilecikspor: 1 -  İçköyspor: 11308 Osmaneli Belediyespor: 3 -  Bozüyük İdman Yurdu: 0Osmaneli Gençlerbirliği: 1 -  Akpınarspor: 1Bilecik...

A+A-


Bilecikspor: 1 -  İçköyspor: 1

1308 Osmaneli Belediyespor: 3 -  Bozüyük İdman Yurdu: 0

Osmaneli Gençlerbirliği: 1 -  Akpınarspor: 1

Bilecik 1. Amatör Küme Futbol Liginin 2017-2018 sezonunda heyecan devam ediyor. Hafta sonu oynanan maçlarda, Osmaneli’nin futboldaki temsilcilerinden Osmaneli Gençlerbirliği Cumartesi günü oynanan maçta Akpınarspor ile 1-1 berabere kaldı. Bilecik 1. Amatör Kümede en çok beraberlik alan takım olan Osmaneli Gençlerbirliği 3 galibiyet ve 3 beraberlik ile puanını 12’ye çıkartmış oldu. Cumartesi günü almış olduğu beraberlik ile bir basamak gerileyen Osmaneli Gençlerbirliği 9. Sıradan 10. Sıraya geriledi.

Pazar günü oynanan maçlarda ise en büyük sürprizi, Şampiyonluk adaylarından Bilecikspor yaptı. Kendi evinde ve kendi seyircisi önünde Bozüyük İçköyspor ile 1-1- berabere kalan Bilecikspor, şampiyonluk yolunda büyük bir yara aldı. Lider 1308 Osmaneli Belediyespor ise, Pazar günü Osmaneli ilçe stadında lig sonuncusu Bozüyük İdman Yurdu’nu 3-0’lık net skorla yenerek puanını 30’a yükseltti. 2017-2018 sezonun sürpriz takımlarından biride Pazaryerispor oldu. Vezirhanspor’u 8-1 gibi farklı bir skorla yenen Pazaryerispor, puanını 25’e yükselterek, Bilecikspor ile arasındaki puan farkını 3’e Lider 1308 ile de 5’e indirdi.  Bu haftanın bir başka sürprizini de Bozüyük İçköyspor yaptı. Şampiyonluk adayı Bilecikspor’a Bilecik’te çelme takan İçköyspor puanını 23 yaparak 5. sırada yer aldı. 

BİLECİK 1. AMATÖR KÜME FUTBOL LİGİ 11. HAFTA TOPLU SONUÇLARI 

haftanin-surprizi-ickoyspor’dan-2.jpg

 BİLECİK 1. AMATÖR KÜME 11. HAFTA PUAN CETVELİ

haftanin-surprizi-ickoyspor’dan.jpg

Bu haber toplam 2549 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.