HABERİMİZ YİNE SES GETİRDİ

HABERİMİZ YİNE SES GETİRDİ

Son günlerde havaların ısınması ile birlikte geceleri Osmaneli’yi kaplayan kokuyu vatandaşların şikâyeti üzerine haber yapmıştık. Osmaneli'de yaşayan...

A+A-

Son günlerde havaların ısınması ile birlikte geceleri Osmaneli’yi kaplayan kokuyu vatandaşların şikâyeti üzerine haber yapmıştık. Osmaneli'de yaşayan ve geceleri Osmaneli'yi kaplayan rahatsız edici koku ile ilgili olarak, gazetemize bizzat gelerek, e-mail adresimize ve WhatsAap ihbar hattımıza mesajlar göndererek kokudan şikayetçi olduklarını dile getirmişlerdi. 
Osmanelili vatandaşların şikayetleri üzerine 2 Temmuz 2018 Pazartesi günü "BİZ BU KOKUYLA YAŞAMAK İSTEMİYORUZ" ve 12 Temmuz 2018 Perşembe günü “DEVLETİN GÜCÜ YETMİYOR MU?” başlıklı haberleri gazetemizde yayınlamıştık. Gazetemizde çıkan haberlerden sonra,  Bilecik Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne bağlı bir ekibin Osmaneli’ye gelerek incelemelerde bulunduğu bilgisine ulaştık. Osmaneli’de kurulu bulunan bir piliç fabrikasında ve fabrika çevresinde incelemelerde bulu ekip, kokunun nereden ve neden kaynaklandığının belirlenmesi için, kokunun oluştuğu gece saatlerinde de Osmaneli’ye gelerek daha detaylı bir incelemede bulunulacağını öğrendik. 
Haberimiz üzerine harekete geçen Bilecik Çevre ve Şehircilik İl müdürlüğü, vatandaşları rahatsız eden kokunun bir an önce giderilmesi için gerekli çalışmaları detaylandırarak yapacağı ve gerekli önlemleri aldıracağını öğrendik. Bilecik Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkililerinin Osmaneli'ye gelerek pis koku ile ilgili çalışma yaptığını öğrenen vatandaşlar gazetemize teşekkür ettiler. Bizzat gazetemize gelen bazı vatandaşlar; "Osmaneli'de adeta kabusa dönen bu pis koku olayını gündeme taşıyarak ilgililerin dikkatini çeken OSMANELİ HABER GAZETESİNE ve sizlere teşekkür ediyoruz. İnşallah yetkililer bir an önce bu pis kokuya çare bulurlar" dediler.


Bu haber toplam 1370 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum