HABERİMİZ SES GETİRDİ

HABERİMİZ SES GETİRDİ

“MEDETLİ KÖYÜ ÖZEL İDAREDEN MEDET BEKLİYOR”HABERİMİZ SES GETİRDİ, KÖYLERE ÇÖP KONTEYNIRLARI DAĞITILDI

A+A-

Osmaneli Haber Gazetesi olarak 14 Eylül 2017 tarihinde yapmış olduğumuz  “MEDETLİ KÖYÜ ÖZEL İDAREDEN MEDET BEKLİYOR” haberden sonra nihayetinde köylere Çöp Konteynırı konulmaya başlandı.

Bilecik Merkez İlçe, Gölpazarı ilçesinin köylerinde çöp konteynırı olmasına rağmen, Osmaneli’nin köylerinde olmamasını haber olarak kamuoyuna duyurmuştuk. Bilecik İl Özel İdaresi Osmaneli Medetli köyünün haricinde 14 köye daha çöp konteynırı dağıttı. Osmaneli’ye bağlı Düzmeşe Köyüne 15, Akçapınar Köyüne 10, Hisarcık-Beşevler köyüne 20, Çerkeşli köyüne 20, Ericek Köyüne 10, Oğulpaşa-Yeşilçimen köyüne 23, Selçik Köyüne 10, Kazancı Köyüne 10, Borcak Köyüne 5, Kaşıkçı köyüne 5, Soğucakpınar Köyüne 20, Ciciler köyüne 10 ve Medetli Köyüne 12 olmak üzere toplamda 175 adet çöp konteynırı köylere dağıtıldı. Köylerine çöp konteynırı konulan bazı köy muhtarları, “Köylerimizde evsel atıklarımızı dökeceğimiz yer olmadığından, bu atıklar büyük bir sorun teşkil ediyordu. Medetli Köyünde ki çöpler konusunda yapmış olduğunuz haber ilgililerine ulaşmış ki, 3 yıldır konulmayan çöp konteynırları köylerimize konuldu. Duyarlı gazetecilik anlayışınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyoruz. Ayrıca, Osmaneli Kaymakamlığımıza ve Özel İdare yetkililerine de bu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dediler.

haberimiz-ses-getirdi.jpg

Çöp Konteynırı dağıtılan köylerin çöplerini toplama işini de Osmaneli Belediyesi üstlenmiş bulunmaktadır. Haftada bir gün olmak üzere, köylerde toplanan çöpleri Osmaneli Belediyesinin temizlik araçları alacaklardır. Konu ile ilgili olarak Osmaneli Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba gazetemize yapmış olduğu açıklamada, “Köylerimizde yaşayan hemşehrilerimizden tek ricamız, çöp konteynırlarına, toprak, beton molozu, kül gibi katı maddeleri atmamalarıdır. Bu maddeler çöp kamyonlarında zaman zaman arızaya neden olduğundan, hemşehrilerimizin bu konuda dikkatli olmalarını rica ediyoruz” dedi. 

Bu haber toplam 2603 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.