GÜVENCENİZ BİLGİNİZ OLSUN!

GÜVENCENİZ BİLGİNİZ OLSUN!

GÜVENCENİZ BİLGİNİZ OLSUN!KİTAP OKUMA FARKINDALIK ETKİNLİĞİ

A+A-

54. Kütüphane Haftası dolayısıyla “Güvenceniz Bilginiz Olsun” sloganıyla bir etkinlik düzenlendi. Osmaneli Kaymakamlığı önünde düzenlenen etkinlik kütüphane tarafından hazırlanan renkli şemsiyelerin ailelere dağıtılması ile başladı. Her aile şemsiye altında 10 dakika süreyle kitaplarını okudu.

osmaneli-kitap-okuma-etkinligi-(1).jpg

 Osmaneli İlçe Halk Kütüphanesi tarafından yapılan açıklamada; “Bilecik İl Halk Kütüphanesi tarafından  ” Güvenceniz Bilginiz Olsun” sloganıyla hazırlanmış olan proje etkinliği Osmaneli İlçe Halk Kütüphanesi tarafından Osmaneli Kaymakamlığı önünde hayata geçirildi.

osmaneli-kitap-okuma-etkinligi-(2).jpg

 54.Kütüphane Haftası dolayısıyla gerek ilimizde gerekse ülkemizde kütüphane kullanma ve kitap okuma alışkanlığının oluşmasını sağlayabilmek, kitap, kütüphane ve okuma kültürü konularında toplumsal algıyı yükseltmek amacıyla “şemsiye”nin farkındalık objesi olarak kullanıldığı bir etkinlik yapılmıştır.

osmaneli-kitap-okuma-etkinligi-(3).jpg

Kitabın ve kütüphanelerin bu özelliklerinin vurgulanması amacıyla şemsiye sembolü altında “Güvenceniz Bilginiz Olsun! Sloganıyla hazırlanmış bir proje etkinliği gerçekleştirilmiştir.“Kitap” ve “Kütüphane” kavramı altında anne, baba, çocuk ve diğer aile bireyleri, arkadaşlar, komşular birleşmiş oldular.

osmaneli-kitap-okuma-etkinligi-(4).jpg

Öğretmenlerin öğrencilerinde, ailelerin de çocuklarında kitap okuma bilinci oluşması için rol model olmaları gerektiğini belirtilerek başta Sayın Kaymakamımız olmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze verdikleri destek öğrenci ve velilerimize katkıları dolayısıyla teşekkür ediyoruz.    Bu etkinliğin halkımız için farkındalık oluşturmasını temennisiyle herkese bol kitaplı günler diliyor ve kütüphanelerimize bekliyoruz” denildi. 

osmaneli-kitap-okuma-etkinligi-(5).jpg

Etkinliğe İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Kocabıçak, İl Halk Kütüphanesi Müdürü M. Pınar Dengiz, Osmaneli Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba katıldı.

osmaneli-kitap-okuma-etkinligi-(6).jpgosmaneli-kitap-okuma-etkinligi-(7).jpgosmaneli-kitap-okuma-etkinligi-(8).jpg

osmaneli-kitap-okuma-etkinligi-(9).jpgosmaneli-kitap-okuma-etkinligi-(10).jpgosmaneli-kitap-okuma-etkinligi-(11).jpgosmaneli-kitap-okuma-etkinligi-(12).jpg

osmaneli-kitap-okuma-etkinligi-(13).jpgosmaneli-kitap-okuma-etkinligi-(14).jpgosmaneli-kitap-okuma-etkinligi-(15).jpgosmaneli-kitap-okuma-etkinligi-(16).jpg

osmaneli-kitap-okuma-etkinligi-(17).jpgosmaneli-kitap-okuma-etkinligi-(18).jpgosmaneli-kitap-okuma-etkinligi-(19).jpgosmaneli-kitap-okuma-etkinligi-(20).jpg

osmaneli-kitap-okuma-etkinligi-(21).jpg

Bu haber toplam 2411 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.