GENÇLER SİZE HELAL OLSUN

GENÇLER SİZE HELAL OLSUN

Kış aylarının yaklaşması ile birlikte, sokak hayvanlarının soğuklardan etkilenmemesi için bir kampanya başlatan Hikmet Aydın sayesinde, sokak hayvanları...

A+A-

Kış aylarının yaklaşması ile birlikte, sokak hayvanlarının soğuklardan etkilenmemesi için bir kampanya başlatan Hikmet Aydın sayesinde, sokak hayvanları kışı barınaklarda geçirecek.
Hikmet Aydın isimli Osmanelili duyarlı genç, bir grup arkadaşıyla birlikte başlattığı kampanyasına devam ediyor. Vatandaşların bu konuda duyarlı olacaklarından emin olduğunu söyleyen Hikmet Aydın; “Biz bu organizasyonu sokaklarda yaşayan ve yaşam mücadelesi veren hayvanlar için yaptık. Hedefimiz, onlara kışı sıcak geçirebilecekleri kulübeleri inşa edip müsait yerlere yerleştirmektir. Bunun için tahta palet, su geçirmez branda ve çiviye ihtiyacımız vardır. Bu konuda duyarlı olan bazı vatandaşlarımız bizlere ihtiyacımız olan malzemeleri tedarik ettiler. Şu ana kadar arkadaşlarımla birlikte üç kulübe hazırladık. İnşallah bu sayıyı yakın bir zamanda 10’a çıkartacağız. Daha sonrasında Belediyemizle işbirliği yaparak bu kulübeleri uygun görülen yerlere yerleştireceğiz. Duyarlı vatandaşlarımızdan evlerinde kullanmadıkları brandaları, tahta paletleri bizlere ulaştırmalarını istiyoruz. Branda ve tahta paleti olmayan fakat bu kampanyaya destek olmak isteyenlerde bir kilo çivi alarak kampanyamıza katılabilirler. Unutmayalım ki, doğada ve şehirlerde sadece biz insanlar yaşamıyoruz. Bizlerden başka yaşayan dostlarımız da var. Onların yaşamlarını sürdürebilmeleri için biz insanların onlara yardımcı olması gerekir. Osmanelili hemşerilerimizin bizlere destek olacağını biliyoruz. İnşallah umduğumuzdan daha fazla kulübe yaparız” dedi. Osmaneli ile ilgili olarak düşündüklerinin sadece bu kampanya ile sınırlı olmadığını söyleyen Hikmet Aydın, “Bu kampanyamızdan sonra ilçemizde belirleyeceğimiz bir köy ilkokulunda öğrenimlerine devam eden kardeşlerimiz için giyim ve kırtasiye yardımı düzenlemek istiyoruz. Hayırsever vatandaşlarımızın bizlere ulaştıracağı malzemeleri ihtiyaç sahibi kardeşlerimize dağıtmak istiyoruz. Amacımız bizlere ulaşan bu malzemeleri bir an önce onlara ulaştırıp onları sevindirirken, hayırsever hemşerilerimizin de bu mutluluğa ortak olmalarını sağlamaktır” dedi. 
Hayvanlar için yapılacak kulübelere ve ilkokul öğrencilerine yapılacak yardım kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlar, 0 532 588 6777 no’lu telefondan Hikmet Aydın’a ulaşabilirler. 

osmaneli-barinak.jpeg

 

 

Bu haber toplam 3741 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.