GELECEĞİN YILDIZ ATLETLERİ OSMANELİ'DEN

GELECEĞİN YILDIZ ATLETLERİ OSMANELİ'DEN

1308 Osmaneli Belediyespor'un, 16 farklı branşta devam eden spor faaliyetlerinden biri de atletizm. Altyapı çalışmalarına büyük önem veren atletizm antrenörü...

A+A-

1308 Osmaneli Belediyespor'un, 16 farklı branşta devam eden spor faaliyetlerinden biri de atletizm. Altyapı çalışmalarına büyük önem veren atletizm antrenörü Sercan Ocak, 2013 yılından itibaren 1308 Osmaneli Belediyespor Kulübü faal olarak çalışmalarına devam ederken bir yandan da meyvelerini toplamaya başladı.1308 Osmaneli Belediyespor atletizm alanında bir çok başarı elde etti bugüne kadar.  2014-2015 sezonunda bölgesel kross müsabakalarına iki sporcu göndererek Marmara Bölgesi'nde takım olarak 3. olmuşlardır. 2015 Naili Moran Türkiye Şampiyonasında Yıldız Kızlar 200 metrede 4.olmuştur. 2016 döneminde okullar arası müsabakalarda yıldızlar erkeklerde şampiyon olarak gruplara gitmeye hak kazanmışlardır. 201-017sezonunun ilk yarışması olan okullar arası kross müsabakasında genç kızlarA kategorisinde 3000 metrede 1.olmuştur. Yıldızlar erkekler 300 metrede 3. olmuştur.

gelecegin-yildiz-atletleri-osmaneliden.jpg
Sercan Ocak atletizmin diğer spor dallarından farkını  "Zaman mesafe ve yükseklik gibi unsurlar atletizmi diğer spor dallarından ayırmıştır. Sınırlayıcı faktörler günden güne aşıldıkça daha kısa zamanda daha uzağa ve daha fazla ulaştıkça yeni rekorlar kırılmakta ve atletizm dünyada daha cazip ve daha popüler duruma gelmektedir." diyerek desteklerinden dolayı Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'e, 1308 Osmaneli Beldiyespor Kulübü Başkanı Hayati Kaba'ya ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Şener Öner teşekkür etti.

 

Bu haber toplam 2766 defa okunmuştur
Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.