GECE GÜNDÜZ HER YERDE JANDARMA

GECE GÜNDÜZ HER YERDE JANDARMA

Osmaneli İlçe Jandarma ve Bilecik Merkez İlçe Jandarma Komutanlığından edinilen bilgilere göre;Osmaneli ilçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince Balçıkhisar...

A+A-

Osmaneli İlçe Jandarma ve Bilecik Merkez İlçe Jandarma Komutanlığından edinilen bilgilere göre;
Osmaneli ilçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince Balçıkhisar Köyüne yakın bir mevkide icra edilen devriye faaliyeti esnasında yol kenarına yakın bir yerde arazide 3 erkek şahsın olduğunun fark edilerek şahısların yanına gidildiğinde yanlarında 1 adet dedektör, 1 adet kazma ve 1 adet kürek olduğunun örülmesi üzerine M.P, O.E. ve M.Ş. isimli şahıslar kazı yapmakta kullandıkları malzemelerle birlikte yakalanmıştır.
Söz konusu olay ile ilgili Osmaneli Cumhuriyet Başsavcılığına bilgi verilerek tahkikata başlanıldığı ve M.P, O.E. ve M.Ş. isimli şahısların ifadelerinin alınmasına müteakip serbest bırakıldıkları bilgisine ulaşılmıştır.  

gece-gunduz-her-yerde-jandarma-1.jpg

Bilecik Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekplerince Küplü Köyü civarında bulunan hızlı tren hattı bölgesinde icra edilen devriye faaliyeti esnasında şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan kontrolde, hızlı tren hattına ait 150 metre bakır kabloyu çaldığı tespit edilen R.O. isimli şahıs suçüstü yakalanarak Bilecik Cumhuriyet Başsavcılığınca sevk edilmesine müteakip tutuklanarak Bilecik M Tipi Kapalı Cezaevine konulmuştur. 

Bu haber toplam 1964 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.