“ESNAFLARI HATIRLAYAN TEK ADAY MÜNÜR ŞAHİN OLDU”

“ESNAFLARI HATIRLAYAN TEK ADAY MÜNÜR ŞAHİN OLDU”

Osmaneli Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Münür Şahin, Osmaneli Esnaf ve Sanatkârlar odası ile Osmaneli Şoförler ve Otomobilciler...

A+A-

Osmaneli Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Münür Şahin, Osmaneli Esnaf ve Sanatkârlar odası ile Osmaneli Şoförler ve Otomobilciler Odasını ziyaret etti.

Ziyarette her iki oda başkanı Aydın Yıldız, Emin Çeşmeci ve Yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Osmaneli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Aydın Yıldız, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “31 Mart Yerel seçimlerinde Osmaneli ilçemizde Belediye Başkan adayı olan arkadaşlarımızdan bir tek Münür Şahin Başkan bizleri hatırladı. Oysa Hem Esnaf ve Sanatkârlar Odamız, hem de Şoförler Odamız Osmaneli ilçemizin en büyük iki sivil toplum kuruluşudur. Bizler ziyaretlerinden dolayı Münür Şahin Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi. Belediye Başkanı Münür Şahin’de yaptığı konuşmada; “2014 yılından bu yana Osmaneli ilçemizde yapmış olduğumuz birçok projemizde bizlerin yanında olan, bizlere destek olan her iki odamızı da unutmamız mümkün değildir. Yapılan hizmetlerde Osmaneli Belediyesi kadar, Osmanelili esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın da destek ve emekleri vardır. Allah’ın izni ile 31 Mart tarihinde yapılacak olan seçimlerde tekrar Belediye Başkanı olduğumuzda, hep birlikte aynı heyecan ve şevkle bu hizmetleri devam ettireceğiz. Osmaneli ilçemizdeki en büyük eksikliklerimizden biri de Osmanelili esnaflarımızın kullanabilecekleri, misafirlerini ağırlayabilecekleri bir lokallerinin olmamasıdır. Belediyemize ait konaklardan birisini Osmanelili Esnaflarımıza tahsis edeceğiz. Eski çarşımızı tekrar ayağa kaldırıyoruz, canlandırıyoruz. Çok kısa bir zamanda esnaflarımız buralardan işyeri ve dükkân tutmaya başlayacaklardır. Şahsım ve arkadaşlarım adına bizleri kabul ettiğiniz için her iki odamızın başkan ve yöneticilerine teşekkür ediyorum” dedi.

5075d182-747a-43e3-a9b9-139c333b63bf.jpg

Bu haber toplam 2141 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum