ESKİŞEHİRSPOR OSMANELİ’DE

ESKİŞEHİRSPOR OSMANELİ’DE

Eskişehirspor U14 Futbol takımı, Osmaneli’ne gelerek 1308 Osmaneli Belediyespor ile bir hazırlık maçı yaptı. Osmaneli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü...

A+A-

Eskişehirspor U14 Futbol takımı, Osmaneli’ne gelerek 1308 Osmaneli Belediyespor ile bir hazırlık maçı yaptı. 
Osmaneli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü personelinden ve Eskişehirspor eski alt yapı futbolcularından Çağlar Bozkıran’ın girişimleri ile bir günlüğüne Osmaneli ilçesine gelen Eskişehirspor U14 takımı, hazırlık maçının ardından Sakarya Nehri kenarında piknik yaptı. Eskişehirspor Altyapı Koordinatörü Serdal Eroy, Altyapı antrenörü Orhan Kamacı ile birlikte gelen Eskişehirspor altyapı takımını Osmaneli ilçe stadında Belediye Başkanı Münür Şahin karşıladı. Belediye Başkanı Münür Şahin’e Eskişehirspor forması hediye eden Koordinatör Serdal Eroy, “Osmaneli çok güzel bir şehir haline gelmiş. Sportif altyapılar ve İçmeler tesisleri ile her zaman kamp yapılabilecek bir şehir. Bu tesisleri ilçeye kazandıran Osmaneli Belediye Başkanı Sayın Münür Şahin’e teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.Başkan Şahin’de Eskişehirspor U14 takımının Osmaneli ilçesini tercih etmelerinden dolayı teşekkür ederek, “Bizlere futbolu sevdiren, Anadolu’da futbolun yayılmasının ve gelişmesinin öncüsü olan Eskişehirspor’u ilçemizden ağırlamaktan gurur duyduk. Teşekkür ediyoruz” dediler. 
Eskişehirspor U14 futbol takımı Osmaneli ilçe gezisi ve İçemeler tesislerinde yenen akşam yemeğini ardından Eskişehir’e döndüler. 

eskisehirspor-osmanelide-1.jpg


Bu haber toplam 3092 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.