ESKİ BAŞKAN AZAPOĞLU’NDAN BAŞKAN ŞAHİN’E ZİYARET

ESKİ BAŞKAN AZAPOĞLU’NDAN BAŞKAN ŞAHİN’E ZİYARET

Osmaneli’de 1984-1989 yılları arasında Belediye başkanlığı yapan Mehmet Azapoğlu, Belediye Başkanı Münür Şahin’i ziyaret etti.Osmaneli Belediye...

A+A-

Osmaneli’de 1984-1989 yılları arasında Belediye başkanlığı yapan Mehmet Azapoğlu, Belediye Başkanı Münür Şahin’i ziyaret etti.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Eski Belediye Başkanı Mehmet Azapoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sayın Başkanımın ziyareti bizleri memnun etmiştir. Osmaneli ilçemizde belediye başkanlığı yapmış olduğu dönemde alt yapıya büyük hizmetleri olan başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Tecrübeli birisi olarak her zaman kendisinin fikirlerinden faydalanıyorum. Önerilerini her daim göz önünde bulunduruyorum. Geçmişte Osmaneli İlçemizin gelişmesinde katkıları olan Sayın başkanıma teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Osmaneli Eski Belediye Başkanı Mehmet Azapoğlu’da ziyarette yapmış olduğu açıklamada, “Şu anda her ne kadar Osmaneli’de yaşamasam da Münür Başkanımızın yapmış olduğu hizmetleri yakından takip ediyorum. Osmaneli ilçemiz her yönden hizmet alıyor ve gelişiyor. İnşallah yakın bir zamanda ilçeye getirilecek olan fabrikalar ile gelişmeye ve büyümeye devam edecektir. Münür başkanın özellikle turizm alanında yaptığı çalışmalar takdirle karşılanmalıdır. Bereketli topraklara sahip olan ve her yönden yatırım için şanslı olan Osmaneli ilçemiz böyle güzel hizmetleri aldığı sürece çok kısa bir zamanda çok daha büyüyecektir. Ben yapmış olduğu hizmetlerden dolayı başkanımızı şahsında ve tüm belediye çalışanlarımızı tebrik ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyorum” dedi. 


Bu haber toplam 4502 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.