ESKİ AK PARTİLİ İYİ PARTİ'DEN ADAY ADAYI OLDU

ESKİ AK PARTİLİ İYİ PARTİ'DEN ADAY ADAYI OLDU

2019 Yılının Mart ayında yapılacak olan Yerel seçimlere 5 buçuk ay gibi bir zaman kala, siyasi partilerde aday adaylıkları müracaatları başladı.Osmaneli’de...

A+A-

2019 Yılının Mart ayında yapılacak olan Yerel seçimlere 5 buçuk ay gibi bir zaman kala, siyasi partilerde aday adaylıkları müracaatları başladı.

Osmaneli’de yerel seçimler için ilk belediye başkan aday adayı İyi Parti’den çıktı. Geçmiş dönemde Ak Parti’den Beldiye Meclis üyesi seçilen ve geçtiğimiz aylarda, Belediye Meclis üyeliğinden ve Ak Parti’den istifa eden Bekir Torun İYİ Parti’den Belediye Başkan aday adaylığı dilekçesini İlçe yönetimine verdi. İlçe Başkanı Orhan Uğur başkanlığında 10 Ekim 2018 Çarşamba günü Saat 20.00’de toplanan İYİ Parti Osmaneli ilçe yönetim kurulu toplantısına katılan Bekir Torun, Aday Adaylığı dilekçesini İlçe Başkanı Orhan Uğur’a teslim etti. İyi Parti Osmaneli İlçe Başkanı Orhan Uğur, “İlçemizin sevilen esnaflarından Bekir Torun Partimizden yerel seçimlerde Osmaneli Belediye Başkan Adaylığı dilekçesini vermiştir. Kendisine çıkmış olduğu bu hizmet yolunda başarılar diliyor, hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. Aday adaylığı dilekçesini veren Bekir Torun’da yapmış olduğu konuşmada; “Bizim davamız doğruluk davası. Bu dava samimi, beklentisiz, gece gündüz koşan inanmış insanların davası. Bu dava, Allah sizden razı olsun duasınıalmak için çabalayan insanların davası. Bu dava gerektiğinde vatanı için canını bile vermekten çekinmeyen insanların davası. Buradan tüm Osmanelili hemşehrilerime seslenmek istiyorum. Değerli abilerim ablalarım aziz kardeşlerim. Tek isteği kardeşçe barış içinde yaşayıp, şehrimizi ve ülkemizi geliştirmek olan bu ekibe lütfen destek olunuz. İnanıyorum ki Osmaneli’nin Yiğit ve Mert İnsanları bu çağrımıza sessiz kalmayacaklardır. Sizlerle yürümek bizim için onurdur. Allah hepinizden razı olsun. Allah’a emanet olunuz” dedi.

eski-ak-partili-iyi-partiden-aday-adayi-oldu2.jpg

Bu haber toplam 2331 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum