“EŞİMDEN ALDIĞIM TECRÜBE YETER”

“EŞİMDEN ALDIĞIM TECRÜBE YETER”

31 Mart yerel seçimlerinde Camikebir Mahallesi Muhtar Adaylığı haftalar öncesinde açıklayan, Camikebir Mahallesi Muhrat adayı ve eski muhtar Rahmetli Ünal...

A+A-

31 Mart yerel seçimlerinde Camikebir Mahallesi Muhtar Adaylığı haftalar öncesinde açıklayan, Camikebir Mahallesi Muhrat adayı ve eski muhtar Rahmetli Ünal Özet’in eşi Saliha Özet azalarını belirledi. 
Gazetemize konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Saliha Özet, “Daha önce de belirttiğim gibi, Rahmetli eşimin 4 dönem taşıdığı Camikebir Mahallemizin Muhtarlık Bayrağını yere düşürmemek adına adaylığımı açıklamıştım. Yıllarca Muhtarlık yapan eşimin yanında muhtarlığın nasıl yapılacağını, mahallemize ve mahalle sakinlerimize hangi hizmetin hangi yollardan götürüleceğini çok iyi bilmekteyim. Rahmetli eşimden edindiğim tecrübelerimle önümüzdeki dönem de mahallemize hizmet etmeye geleceğim. Osmaneli ilçemiz, mahalle sakinlerimiz Ahde Vefalıdır. Hepsi sağduyu sahibi kişilerdir. Sağlığında görev yaptığı dönemlerde mahallesine nasıl hizmet ettiği, mahalle sakinlerimiz tarafından hala hatılanmakta, Rahmetli eşim güzel duygularla yad edilmektedir. Rahmetli eşimin hizmeti bıraktığı yerden devam ettirmek, onun çizdiği yoldan yürümek, 7’en 70’e mahalle sakinlerimizi nasıl sevgi ve saygıyla kucakladıysa, aynı kucaklamayı yapmak, mahallemize sarılmak için önümüzdeki dönem mahallemize hizmet etmek istiyorum. Hepsi birbirinden değerli aza arkadaşlarımızla birlikte, gece gündüz demeden bu hizmeti vereceğimizden hiçbir mahalle sakinimizin şüphesi ve kaygısı olmasın. Hizmet etmek için Rahmetli eşimden aldığımız tecrübe bizlere yeter” dedi. 
Camikebir Mahallesi Muhtar Adayı Saliha Özet aza adaylarının, Ertuğrul Isıkan, Sabri Kaya, Hasan Gür, Ramazan Gökenç, Melek Meti, Taner Azaklı, Urfail Şahin ve Nazmi Borlu olduğunu açıkladı.  

 


Bu haber toplam 3796 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum