ENGELLİ VATANDAŞA AKÜLÜ SANDALYE

ENGELLİ VATANDAŞA AKÜLÜ SANDALYE

Osmaneli’de yaşayan Erdoğan Yavuz isimli engelli vatandaşa, Akülü tekerlekli sandalye hediye edildi. Osmaneli’de yaşayan ve Engelli vatandaşlar için...

A+A-

Osmaneli’de yaşayan Erdoğan Yavuz isimli engelli vatandaşa, Akülü tekerlekli sandalye hediye edildi. 
Osmaneli’de yaşayan ve Engelli vatandaşlar için gönüllü çalışan Özden Karip, İstasyon mahallaesinde ikamaet eden engelli vatandaşın durumunu Osmaneli Belediye Başkanına ileterek, Akülü Tekerlekli sandalye sahibi olmasını sağladı. Osmaneli Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğü tarafından temin edilen Akülü tekerlekli sandalye, Belediye Başkanı Münür Şahin ve Engelliler için gönüllü annelik yapan Özden Karip tarafından sahibine teslim edildi.

025bbdaf-cf61-4db5-9c13-cae24393e8b1.jpg

Akülü Tekerlekli sandalyesine kavuşan Erdoğan Yavuz, Belediye Başkanı Münür Şahin ve Özden Karip’e teşekkür ederek, “Allah sizlerden razı olsun. Beni çok büyük bir ızdıraptan kurtardınız. Bende bundan sonra sokaklara çıkıabileceğim. Belediye Başkanımızın yardımları ile sahip olduğum bu sandalye beni tekrardan sosyal hale getirecek” dedi. Belediye Başkanı Münür Şahin’de herkesin bir engelli adayı olduğu toplumuzda engelli vatandaşlara sahip çıkmanın herkesin görevi olduğunu belirterek; “Osmaneli ilçemizde en yakın zamanda Engelli vatandaşlarımızı bir araya getirerek bir dernek kurulmasını sağlayacağız. Onlara güzel bir lokal tahsis ederek, onlarında evlerinden çıkıp sosyal hayatın içerieinde olmasını sağlayacağız. Ferdi olarak yapılan yardımlar yerine dernek vasıtasıyla engelli vatandaşlarımıza ulaşmak çok daha kolay olacaktır. Temin ettiğimiz Akülü Tekerlekli Sandalyesi Erdoğan Kardeşimize hayırlı olsun” dedi.  Engelli vatandaşlar için gönüllü annelik yapan Özden Karip’de; “Ben daha önce İstanbul’da bir dernekte engelli vatandaşlarımız için çalışmıştırm. Osmaneli’ye gelince de elimiden geldiğince engelli vatandaşlarımız için birşeyler yapmaya çalışıyorum. Fakat Başkanımızın da belirttiği gibi dernek kurulursa çok daha güzel hizmetler yapılabilir” dedi.

b1db82d0-c4a8-46bb-9496-303844f03388.jpg

 

Bu haber toplam 1283 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.