EN UÇ NOKTAYA HİZMET

EN UÇ NOKTAYA HİZMET

Osmaneli Camicedit Mahallesi Balçıkhisar Sokağı yeniden dizayn ediliyor. Bu sokak Balçıkhisar, Cumalı köy ve Yenişehir’e ulaşılmasında vatandaşlara...

A+A-

Osmaneli Camicedit Mahallesi Balçıkhisar Sokağı yeniden dizayn ediliyor. Bu sokak Balçıkhisar, Cumalı köy ve Yenişehir’e ulaşılmasında vatandaşlara büyük kolaylıklar sağlayacaktır. Osmaneli’nin manzarası en güzel sokaklarından biri olan Balçıkhisar sokağının ve çavre düzenlemesinin, çocuk oyun parkları ve sel önleme göletinin yapılması ile birlikte mahallenin ve mahallede bulunan ev ve arsaların değerlerinin daha da artacağını söyleyen Belediye Başkanı Münür Şahin; “En uç noktaya hizmet götürerek kentimizin her yerini değerli hale getirdik” dedi. Başkan Şahin açıklamasında;  “Osmaneli'de en uç noktaya bile hizmet götürerek kentimizin her yerini değerli hale getirdik. Osmaneli’de her kesime hizmet götürürken, ucuz arsalarda derme çatma yapılarla anca kendilerine barınacak ev yapabilen köylerden ilçemize göç eden kardeşlerimize sahip çıkıyoruz. Onların yerleşim yerlerine yatırım yaparak arsalarının değerlerini arttıryoruz.

en-uc-noktaya-hizmet-4.jpg
Yıllardır sel ağzında, risk altında yaşayan Balçıkhisar sokağımıza ve çevresine götürdüğümüz yatırımlarla arsa değerleri şu an üçe katladı. Çok yakında bu alan Osmaneli'nin en güzel doğal görünümüne sahip, doğalgazlı, yolları yapılmış, parklarıyla, çok değişik bir mekân olarak göz kamaştıracak.
Osmaneli'den Balçıkhisar'a ve sonrası Cumalı köy üzerinden Yenişehir'e kadar uzanacak yol güzergâhını altarnatif yol olarak bu sokağımızdan geçiriyoruz. Yolu bitirdiğimizde Balçıkhisar'a gidecekler bu sokaktan geçecek. Sel oluşmasını engellemek için bu alanın 300 metre ilerisine sel önleme göleti yapıyoruz. Yapacağımız sel önleme göletiyle artık bu alanda sel tehlikesi tamamen oratadan kalkacak.
Osmaneli Belediyesi olarak en büyük özelliğimiz yarattığımız kıt kaynaklarla, bu kaynakların 3.4.5 katı yatırımlar yapmamız. Maliyetleri düşürebilmek için kendi makina ve ekipman gücümüzü, iş gücümüzü, İş Kur olanaklarını, Çevre Fabrikalardan temin ettiğimiz ücretsiz malzemeler, yaratıcılığımız, proje yazarak temin ettiğimiz hibe ve yardımlar ile büyümeye devam ediyoruz. Osmaneli her alanda örnek alınan belediye oldu. Bunuda birlik ve beraberlik içinde gercekleştirdik. Tüm partilerimize mensup meclis üyelerimizin birlik ve beraberlik içinde tüm kararlarımıza destek olmaları Osmaneli’de birçok yatırımı başarmamızı sağladı. Osmaneli Belediyesinin varlıklarını 5 kat arttırıken borçlanmadan, kendi kaynaklarımızla yatırımları gercekleştirdik. Fİnansal açıdan Osmaneli Belediyesini çok iyi yönettik. Bunda en büyük payda Osmaneli halkımızındır. Çünkü onlar bize inandılar ve başkanlığı işin ehline verdiler. Ve Osmaneli bunun sonuçlarını bu dönemde cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarını yaparak aldı" dedi.

 

Bu haber toplam 1826 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum