EN ÇOK OKUNAN HABERLER

EN ÇOK OKUNAN HABERLER

1 yıldır Osmaneli'nin tek ve günlük gazetesi olarak hizmet eden Osmaneli Haber Gazetesi, haberlerini internet sitesi, sosyal medya hesapları ve Whatsapp aracılığı...

A+A-

1 yıldır Osmaneli'nin tek ve günlük gazetesi olarak hizmet eden Osmaneli Haber Gazetesi, haberlerini internet sitesi, sosyal medya hesapları ve Whatsapp aracılığı ile geniş kitlelere ulaştırmaya devam ediyor. Geri de bıraktığımız 2017 yılının Osmaneli Haber Gazetemize ait olan haber sitesi www.osmanelihaber. com.tr de en çok okunan haberlerini sizler için derledik.

Siyaset, Asayiş, Eğitim, Spor, Köşe yazıları, videohaber, fotogaleri vb bir çok konu ve kategoride haber bulunan www. osmanelihaber.com.tr sitemiz de en çok okunan haberlerin başında çiftçi ve köylerin sorunu öne çıkıyor.

Gazetemiz Yazı İşleri Mehmet Erdem'in Köy Muhtarları ile gerçekleştirdiği röportajda domuzlardan ve av yasağı sorunundan şikayetçi olan muhtarların "YA DOMUZLARA SAHİP ÇIKIN, YA DA ÇİFTÇİLİĞİ BIRAKACAĞIZ" haberi 2017 yılının en çok okunan haberi oldu. Karpuz üreticilerin feryadı, Avdan Köyü'nün sorunlarına yetkililerin cevapsız kalması internet sitemizde en çok tıklanan haberlerin başında geldi.

2017 yılı içerisinde gerçekleşen kaza ve ölüm haberleri Osmaneli'nin yoğun olarak takip ettiği haberler arasında yer aldı. Tekke Seyir Tepesi'nde başlayan yol çalışması ve yeni yapılacak tesislerle Osmaneli ve turistlere "CAZİBE MERKEZİ OLACAK", Şehir içi Osmaneli yolu ve Osmaneli'de Kar Yağışı sonrası bir olumsuzluk yaşanmaması haberleri internet sitesinin en çok okunan haberleri arasındaydı.

İl Genel Meclisi Üyesi Orhan Uğur Osmaneli’de hizmet yönünde verilen sözlerin yerine gelmediğini, hizmetlerin geciktiğini belirterek, Osmaneli Belediye Başkanının kendi işlerini bırakarak, belediye sınırları haricindeki işlere el attığını söylediği "OSMANELİ İL GENEL MECLİSİ ÜYESİ ORHAN UĞUR VERDİĞİNİZ SÖZLER NE OLDU BAŞKAN" haberi, Panayırın mezarlık yanına kurulması ile başlayan tartışmalar ve Chp Osmaneli İlçe Başkanı Faik Üstün'ün "MEYDANLARI SATTILAR, MEZARLIĞA LUNAPARK KURDULAR" açıklamalarında bulunması üzerine Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ile yaşanan tartışmalar en çok okunan ve yorum alan haberler arasında yer aldı.

Yılın son ayında Cp Fabrikasından çıkartılan işçi ve sendika temsilcilerinin başlattığı eylem 2017'nin en çok okunan ve paylaşılan haberleri oldu.

Köşe yazılarında ise Ziraat Mühendisi ve Osmaneli Esnaflarından Serkan Karyağdı'nın "Yağcılık" ve "Peşin" Yazı İşleri Müdürümüz Mehmet Erdem'in "El Fatiha", Uzman Klinik Psikolog Didem Uçak'ın "Kanser, Psikoloji ve Psikolojik Destek" ve Saadet Çelik'in "Anlamaktan Öldü" 2017'de en çok okunan köşe yazıları oldu.

Bu haber toplam 1693 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.