EN ÇOK İLGİ OSMANELİ BELEDİYE STANDINA

EN ÇOK İLGİ OSMANELİ BELEDİYE STANDINA

Eskişehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Eskişehir Fuar merkezinde düzenlenen Gıda Fuarına Osmaneli Belediyesi de katıldı.Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi...

A+A-

Eskişehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Eskişehir Fuar merkezinde düzenlenen Gıda Fuarına Osmaneli Belediyesi de katıldı.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ile birlikte Gıda fuarında yerini alan Osmaneli Belediyesi, Osmaneli’nin yöresel ürünlerinin tanıtımını ve satışını gerçekleştirdi. Fuarı ziyaret eden Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Belediye standını ziyaret edenlere ayva lokumu ikramında bulundu. Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezinde üretilen Lefke Bezi dokumaları ve takılarının da sergilendiği fuarda Osmaneli Belediyesi standına yoğun bir ilgi vardı. Fuar ile ilgili konuşan Belediye Başkanı Münür Şahin, “Osmaneli Belediyesinin 5 yıldan bu yana Üniversiteler ile çalışmasının semerelerini görüyoruz. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitemiz ile birlikte Eskişehir Ticaret ve Sanayi Odasının düzenlediği Gıda Fuarında yerimizi aldık. Osmaneli Belediyesinin üretmiş olduğu yöresel ürünlerimizin tanıtımını ve satışını gerçekleştirdik. Özellikle Ayva Lokumumuz çok beğeni topladı. Yine Sürekli Eğitim merkezimizde hayata geçidiğimiz Tarihi Lefke Bezi dokumalarımız ve takılarımız da standımızı ziyaret eden vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Osmaneli ilçemizi her paltformda tanıtmaya devam ediyoruz. Yöresel ürünlerimizi ülkemizin çeşitli illerinde düzenlenen bütün fuarlarda sergiliyor ve tanıtıyoruz. Ayrıca Bilecik ilinden bu fuara katılan tek Belediye Osmaneli Belediyesidir. Sadece Osmaneli ilçemizi değil, İlimiz Bilecik’i de tanıtma görevini üstlenmiş bulunuyoruz” dedi.

belediye-standina-buyuk-ilgi-3.jpg

Bu haber toplam 1429 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.