“EN BÜYÜK SERVETİMİZ BİRLİK BERABERLİĞİMİZ”

“EN BÜYÜK SERVETİMİZ BİRLİK BERABERLİĞİMİZ”

Göreve seçildiği günden bu yana Osmaneli’de gerçekleştirmiş olduğu hizmetlerle, Osmaneli’nin yeni bir çehreye bürünmesini sağlayan Osmaneli Belediye...

A+A-

Göreve seçildiği günden bu yana Osmaneli’de gerçekleştirmiş olduğu hizmetlerle, Osmaneli’nin yeni bir çehreye bürünmesini sağlayan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, “Bu hizmetleri yapmada ki en büyük gücümüz Birlik Beraberliğimiz oldu. Osmaneli’nin en büyük serveti bütün kurum, kuruluş ve yaşayanları ile birlikte Birlik ve beraberliğidir” dedi. 
Başkan Şahin gazetemize yaptığı açıklamada; “Göreve ilk seçildiğimiz günlerde Osmaneli’nin hali ortada idi. Bizler, Belediye Meclis üyelerimizle, İl Genel Meclisi üyelerimizle, Resmi kurum ve kuruluşlarımızla, en önemlisi de halkımızla birlikte göstermiş olduğumuz birlik ve beraberlik ile bu hizmetleri yerine getirdik. Zaman zaman ülkemizin geçtiği zor günlere rağmen birlik, beraberlik ve dayanışmamızı hiçbir zaman bozmadık.

en-buyuk-servetimiz-7.jpg

Özellikle Belediye meclisimizde almış olduğumuz kararların yüzde doksanının oy birliğiyle kabul edilmesi bizleri hizmette en üst noktalara taşıdı. Her alanda gösterilen bu birlik ve beraberlik sayesinde, Osmaneli ilçemiz birçok konuda atılımlar yaparak adeta bölgemizin parlayan yıldızı oldu. Turizm konusunda, tarım konusunda, sanayi konusunda ve spor konusunda oluşan bu birlik ile komşu il ve ilçelerimizin her zaman bir adım önünde yer almayı başardık. Bu birlik ve beraberlik sayesinde, Ankara’da projelerimiz hiç zorlanmadan ve aksamadan kabul gördü. Bu birlik ve beraberliği Osmaneli’nin en büyük serveti olarak görüyorum. Bizler bu servete sahip olduğumuz müddetçe önümüzdeki dönemde de çok daha büyük hizmetlere imza atacağımıza inanıyorum. Yaptığımız projelerde bizlere her zaman destek veren Belediye Meclis üyelerimize, Osmanelili esnaf kardeşlerimize, Köy ve Mahalle Muhtarlarımıza, Sivil Toplum Örgütlerimize ve  bizlere manevi desteklerini esirgemeyen Osmanelili hemşehrilerimize canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Osmaneli’nin bu birlik ve beraberliğinin hiçbir zaman sekteye uğramayacağına da gönülden inanıyor, önümüzdeki dönemde yine hep birlikte Osmaneli’yi şaha kaldıracağımızı belirtmek istiyorum” dedi. 

en-buyuk-servetimiz-8.jpg

 

Bu haber toplam 1533 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum