EMNİYET AMİRİ ÖZGAN DOKTOR ÜNVANINI ALDI

EMNİYET AMİRİ ÖZGAN DOKTOR ÜNVANINI ALDI

Bilecik’in Osmaneli İçe Emniyet Müdür Vekili Emniyet Amiri Ali Özgan, Polis Akademisi Güvenlik Bilimleri Enstitüsü'nde yürüttüğü doktora eğitimini...

A+A-

Bilecik’in Osmaneli İçe Emniyet Müdür Vekili Emniyet Amiri Ali Özgan, Polis Akademisi Güvenlik Bilimleri Enstitüsü'nde yürüttüğü doktora eğitimini tamamlayarak diplomasını aldı.
Emniyet Amiri Özganı tebrik eden Polis Akademisi polis amirleri eğitimi merkezi müdür vekili Prof. Dr. Orçun İmga "Gerek akademik ve gerekse kişilik davranışlarından dolayı ve gösterdiği başarılardan dolayı Ali Özgani tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.
Emniyet dünyasına 1996 yılında Ankara Polis Koleji ile adım atan Özgan, ardından 2004 yılında polis Akademisi güvenlik bilimleri fakültesin den mezun oldu. Amir Özgan, yüksek lisansını Muğla Üniversitesi Kamu yönetimi bölümünde tamamlarken ikinci lisans eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi Sosyoloji bölümünün de tamamladı. Özgan, daha sonra Polis Akademisi Güvenlik Bilimleri Enstitüsü'nde doktora programına başvurdu ve başarıyla mezun olarak doktor unvanını aldı. Özgan, Muğla İl Emniyet müdürlüğü, Van İl Emniyet Müdürlüğü, Yozgat Polis Meslek eğitim merkezi müdürlüğü ve son olarak da Bilecik’in Osmaneli İlçe Emniyet Müdür vekili olarak görevini halen sürdürmekte olan Özgan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinde siyaset bilimi ve kamu yönetiminde misafir öğretim görevlisi olarak bürokrasi dersi vermektedir.

 


Bu haber toplam 1650 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.