ELEKTRİK KESİNTİSİ MAĞDUR ETTİ

ELEKTRİK KESİNTİSİ MAĞDUR ETTİ

HAFTA SONU ELEKTRİK YOK

A+A-
Osmaneli'de Musluk Mevki ve 75.Yıl Anaadolu Lisesi bölgesinde sabah 9'da kesilen elektrikler yüzünden vatandaşlar zor anlar yaşıyor. Whatsapp İhbar Hattımız aracığıyla mağduriyetini ileten vatandaşlar sabah saatlerinde kesilen elektrik'in gece olmasına rağmen halen gelmediğini belirtti. Oedaş yetkililerinin bölgeye gelip inceleme yapmalarına rağmen bir çözüm bulmadıklarına ifaden eden vatandaşlar mağduriyetlerinin giderilmesini istiyorlar.
Oedaş duyuru sayfasında yer alan bilgiye göre elektrik kesintisinin 16:00'a kadar giderileceği ifade edilmesine rağmen çözüm bulunamamış. Oedaş duyurusunda "21.07.2017 Cuma günü 09:00 – 16:00 saatleri arasında Bilecik İli, Osmaneli İlçesi, TR 042 – Devlet Hastanesi TR 041 Enerji Nakil Hattı’ nda 3. Şahıs çalışması yapılacağından belirtilen gün ve saatlerde, Bilecik İli, Osmaneli İlçesi’ nde bulunan Camicedit Mahallesine bağlı İstanbul Caddesinin bir bölümü, Musluk Mevkii ve özel trafolu abonelerimiz olan; M. Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesi, 75. Yıl Anadolu Lisesi, Osmaneli Belediyesi Atık Su Arıtma Tesisi trafolarına enerji verilemeyecektir." ifadeleri yer alıyor.
 
Oedaş duyurusunda haftasonu Osmaneli'nin bazı bölgelerinde de elektriklerin kesik olacağı belirtildi.
Duyuruya göre "22.07.2017 Cumartesi günü 09:00 – 12:00 saatleri arasında Bilecik İli, Osmaneli İlçesi, TR 010 Cami Çıkışı Enerji Nakil Hattı’ nda AG İletken çekme çalışması yapılacağından belirtilen gün ve saatlerde, Bilecik İli, Osmaneli İlçesi’ nde bulunan İnönü Mahallesine bağlı Mahir Saraç Caddesinin bir bölümü, Şehit Ali Ökten Caddesinin bir bölümü, Havuz Altı Caddesinin bir bölümü, 152, 153, 154, 156, 168, 166 ve 170 Nolu Sokaklara enerji verilemeyecektir.
Belirtilen gün ve saatte çalışmaların erken bitmesi halinde süre beklenmeksizin enerji verilecektir." Pazar günü ise 08:00 – 14:00 saatleri arasında ; Medetli Köyü’ ne
24.07.2017 Pazartesi günü 09:00 – 16:00 saatleri arasında ,Büyükyenice – Kızılöz - Ciciler Enerji Nakil Hattı’ nda Bakım - Onarım çalışması yapılacağından belirtilen gün ve saatlerde, Bilecik İli, Osmaneli İlçesi’ nde bulunan Büyükyenice Köyü, Kızılöz Köyü, Ciciler Köyü ve Özel Trafolu Abonelerimiz olan; Turkcell(Ciciler), Turkuaz Maden Kum Ocağı, Ciciler İçme Suyu Trafosu, Turkcell(Büyükyenice), Vodafone(Büyükyenice), TCDD YHT TB180, Divan Hayvancılık ve Günerler Tavukçuluk Trafolarına enerji verilemeyecek.

Bu haber toplam 1984 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.