MEHMET ERDEM

MEHMET ERDEM

EL FATİHA

A+A-

Yıllarca MHP’de bulunmuş, teşkilatlarda görev almış, her seçimde çoluk çocuğunun rızkından kısarak partisi için koşturmuş, partisinin tek başına iktidar olması için gecesini gündüzüne katmış Ülkücülerin iradelerini yok sayan bir MHP Genel Başkanı ve Genel Merkezi ile karşılaşan Ülkücülerin bu saatten sonra ne yapacaklarını bende merak ediyorum. Öyle ya, birileri delege listelerini kendilerine göre yapıyor, kurşun asker delege yazıyor ve buna rağmen ülkücü irade karşısında kaybediyorsa, kaybedenler genel merkeze koşup seçilenleri görevden aldırıp tekrar onların yerine oturuyorsa, böyle bir partinin geleceğinden kim ümitli olabilir. Madem parti içerisinde muhalif seslere tahammül edilmiyor, Genel merkez hiç kongre yapma zahmetinde bulunmasın. Kendisine ses çıkarmayacak, her dediğine emme basma tulumbası gibi kafa sallayacak birisini başkan atasın, yanına da 5 tane toplama yönetici koysun, olsun bitsin. MHP Genel Merkezi, yarın yapılacak olan seçimlerde ülkücülerin karşısına geçip te nasıl oy isteyecek. Hangi yüzle “Gelin arkadaşlar seçim var çalışalım” diyebilecek. Hangi yönetici çıkıp Demokrasi naraları attığında, hangi Türk Milliyetçisini inandıracak. Allah korusun, öyle bir ümit yok ama MHP’nin başındaki bu zihniyet yarın iktidar olursa, bu Demokrasi anlayışı ile ülkeyi de yönetmeye kalkarsa bu milletin hali ne olacak.

MHP, Türkiye Cumhuriyeti Devleti için, Türk Milleti için, Bayrağı için geçmişte Şehit vermiş tek siyasi harekettir. Sadece Türkiye’de değil, Dünya üzerindeki tüm Türkler için Büyük Bir Lider olan Alparslan Türkeş’in kurup büyüttüğü, Türk Milletinin teminatı haline getirdiği koskoca bir partinin bugün düştüğü, düşürüldüğü hal ortadadır. Önce Ülkem ve Milletim, sonra Partim ve Ben diyenler, bugün Önce Ben ve Partim, sonra Milletim ve Ülkem der hale gelmişlerdir. Hiç kimse Sayın Cumhurbaşkanına Tek Adam diye laf söylemesin, kızmasın. Cumhurbaşkanına laf söyleyenler, önce kendilerine dönüp baksınlar, partilerinde yaptıkları Demokrasi dışı uygulamalara baksınlar. Ülkücü iradeyi yok sayanları elbet bu millet de bir gün gelir yok hanesine yazar. Bu Millet, Ülkücü şehitlerin kemiklerini sızlatanları bir gün gelir seçim sandıklarının içine gömer.

Yazık yazık hem de çok yazık. Fikriyatı binlerce yıllık geçmişe dayanan Türk Siyasi Hayatının 48 yıllık koskoca bir çınarını kurutanlara çok yazık. Ne Ülkücü Şehitler, Ne yaşayan Ülkücüler onları affetmeyecektir. Türk Milliyetçilerinin ve Ülkücülerin siyasi birlikteliğinin temsilcisi olan MHP’ye “EL FATİHA” dedirtenleri tarih affetmeyecektir. 

Bu yazı toplam 2925 defa okunmuştur.
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum