EĞİTİMCİ-YAZAR ALİŞAN KAPAKLIKAYA OSMANELİLİ KADINLARLA BULUŞTU

EĞİTİMCİ-YAZAR ALİŞAN KAPAKLIKAYA OSMANELİLİ KADINLARLA BULUŞTU

 Osmaneli Belediyesi "Dünya Kadınlar Günü" etkinlikleri kapsamında Eğitimci, Yazar Alişan Kapaklıkaya ile Osmanelili kadınları bir araya getirdi.Sakarya...

A+A-

 Osmaneli Belediyesi "Dünya Kadınlar Günü" etkinlikleri kapsamında Eğitimci, Yazar Alişan Kapaklıkaya ile Osmanelili kadınları bir araya getirdi.

aw323664_03.jpg

Sakarya Sosyal Hizmetler Salonu'nda düzenlenen konferansa Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda Osmanelili kadın katıldı. Salonu hıncahınç dolduran kadınlara konferans veren konferansta Alişan Kapaklıkaya, ailede başlayarak eş ve çocuklarla devam eden sevgi ile ilgiyi esirgenmemesini anlattı. Çocukların evde ailede sevgiyi bulmaları ve sevildiklerini hissetmeli diyen Kapaklıkaya, madde bağımlılığı ve uyuşturucu konusunda en büyük engelin sevgi olduğunu anlattı.

aw323664_01.jpg

İki saati aşan sunumuyla büyük ilgi gören Kapaklıkaya, Osmaneli'nde bu kadar ve üstelik sadece kadınlardan oluşan bir kalabalıkla karşılaşmaktan çok büyük mutluluk duyduğunu belirterek, ilçenin gördüğü en güzel yerlerden biri olduğunu ve ilçenin tanıtımında gönül elçisi olacağını ifade etti. Eğitimci-Yazar Alişan Kapaklıkaya son olarak çıktığı televizyon programlarında da Osmaneli'nden her zaman söz edeceğini ve tanıtacağını söyledi. 
Konferans sonunda bir konuşma yapan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, salonu hıncahınç dolduran kadınların Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak, "Afrin'de Zeytin Dalı Harekatında savaşan Mehmetçiğimize, güvenlik güçlerimize Allah güç kuvvet versin. Allah onları korusun, onları yetiştiren siz kadınlardan Allah razı olsun. Şehitlerimize, Allah rahmet eylesin, gazilerimize Allah şifalar versin. Değerli Eğitimci, Yazar Alişan Kapaklıkaya beyefendi böylesine anlamlı günde ilçemizde olduğu ve Dünya Kadınlar Günü sebebiyle ilçemizdeki kadınlarımıza verdiği konferans için teşekkür ediyorum. Sizin gibi bir değeri Osmaneli de ağırlamaktan mutluyum" dedi. 

aw323664_02.jpg
Konuşmaların ardından Başkan Şahin, Eğitimci, Yazar, Kapaklıkaya'ya plaket ve Lefke Bezi'nden ürünler ile ilçeyi tanıtan kitapçıklar hediye etti. Katılımcı kadınlara imzalı kitaplarını dağıtan Eğitimci, Yazar Alişan Kapaklıkaya toplu fotoğrafı çektikten sonra Osmaneli'nden ayrıldı. 

Bu haber toplam 1809 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.