EĞİTİM ORDUSU GÖREVE HAZIR

EĞİTİM ORDUSU GÖREVE HAZIR

Türkiye'nin 20 Ocak 2018 tarihinde başlatmış olduğu Afrin Harekatına her kesimden destek çığ gibi artıyor. Türk Slahlı Kuvvetleri mensubu Mehmetçiklerin...

A+A-

Türkiye'nin 20 Ocak 2018 tarihinde başlatmış olduğu Afrin Harekatına her kesimden destek çığ gibi artıyor. 
Türk Slahlı Kuvvetleri mensubu Mehmetçiklerin Suriye'de Afrin harekatında gözlerini kırpmadan Terör ve terörsitlerle yaptığı mücadele, Osmaneli Milli Eğitim Camiasını da harekete geçirdi.

Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci ve 45 öğretmen, İlçe Jandarma Komutanlığına dilekçe ile müracaat ederek, Zeytindalı harekatına katılmak istediler. Konu ile ilgili olarak Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci gazetemize yaptığı açıklamada; "Okul Müdürlerimiz ve Öğretmenlerimiz ile birlikte Zeytin Dalı Harekatına destek vermek amacıyla gönüllü askerlik müracaatında bulunduk. Bizlere ihtiyaç duyulduğunda eğitim ordusuyla göreve hazır olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Bu uğurda bizlere de bir görev verilirse, her daim seve seve yapmaya hazırız. Afrin'deki Şehitlerimiz başta olmak üzere tüm Şehitlerimize Allah'tan rahmet yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz" dedi. 


Bu haber toplam 2184 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.