DUR DURAK BİLMEDEN ÇALIŞIYOR

DUR DURAK BİLMEDEN ÇALIŞIYOR

Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz, Korona Virüs Salgını tedbirleri konusundaki çalışmalarının yanı sıra, Osmaneli’de ticaretin, tarım ve hayvancılığın...

A+A-

Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz, Korona Virüs Salgını tedbirleri konusundaki çalışmalarının yanı sıra, Osmaneli’de ticaretin, tarım ve hayvancılığın gelişmesi konularındaki çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Osmaneli ilçesinin hem istihdam, hem de önemli gelir kaynaklarının başında gelen sektörlerden biri olan Kanatlı hayvan yetiştiriciliği konusunda da bir dizi ziyaretler yaparak gerekli bilgileri aldı. Kaymakam Yavuz, Bilecik Kanatlı Hayvan Eti üreticiler birliği başkan yardımcısı ve Sarıhan Tarım işletme sahibi Azer Sarı'yı iş yerinde ziyaret etti.
Tavuk yetiştiriciliği ve pazarlama kapsamında kapasiteleri, üretim şekilleri ve birlik faaliyetleri hakkında bir dizi bilgiler alan Kaymakam Yavuz, sektörlerine, ekonomiye katkılarından ve girişimciliğinden dolayı Azer Sarı'yı kutladı. Başarılar diledi. Ülke ve Osmaneli ilçesine katma değer sağlayan üreticilere her zaman her konuda destek olacaklarını söyledi. 
Kaymakam Yavuz, daha sonra Belenalan Köyü'nde Genç Besi Çiftliği tesisine ziyarette bulundu.
Besi Hayvanı yetiştirme çiftliği işletme sahibi Muammer Geç'ten tesis kapasitesi ve besicilik faaliyetleri hakkında birtakım bilgiler alan Kaymakam Yavuz, "Osmaneli İlçemizin verimli topraklara sahip olduğunu ifade etti. İlçemizin zengin topraklarının tarıma elverişliliği yanında hayvancılık faliyetlerinde de geniş imkânlara sahip olduğuna değinerek, Besi Çiftliği sahibi Muammer Geç' in girişimciliği ile ekonomiye katkı sunduğunu" belirterek, başarılar diledi.
Kaymakam Naif Yavuz aynı gün içerisinde beraberinde Organize Sanayi Bölgesi müdürü Üzeyir Elmas ile ilçemizde 40 milyon dolar yatırım büyüklüğüne sahip olup net 86.000 m2 arazi üzerine inşaat alanı bulunan TAYRAŞ Grup II Baz Yağ Rafineri TAYRAŞ tarafından kurulacak olan Atık Madeni Yağ Rafineri Tesisi inşaatında incelemelerde bulundu.
Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Koyuncu'dan ve sahadaki Elektrik, ,inşaat, Çevre ve petrol mühendislerinden oluşan teknik heyetten bir dizi bilgiler aldı.
Kaymakam Yavuz, TAYRAŞ Grup II Baz Yağ üretimi rafineri tesisi inşaatı ziyaretinde; "Ülkemizin gelişmesi ve büyümesi adına böyle bir büyük yatırımın ilçemizde inşaa edilmesi ilçemiz ve ülkemiz adına gurur verici olduğunu belirterek,
“Emeği katkısı olanlara teşekkür ediyorum. Kolaylıklar ve başarılar diliyorum." İfadelerine yer verdi.

dur-durak-bilmeden-calisiyor-1-(1).jpg

 

Bu haber toplam 3433 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.