DOST DERNEĞİ OSMANELİ’DE

DOST DERNEĞİ OSMANELİ’DE

Osmaneli’de sokak Hayvanları Koruma Yaşatma ve Rehabilitasyon Derneği" sahipsiz hayvanları besleyip tedaviye ihtiyacı olanların tedavisini yapıyor ve sahiplendiriyor. İstanbul...

A+A-

Osmaneli’de sokak Hayvanları Koruma Yaşatma ve Rehabilitasyon Derneği" sahipsiz hayvanları besleyip tedaviye ihtiyacı olanların tedavisini yapıyor ve sahiplendiriyor.
 İstanbul Arnavutköy'de 2017 yılında kurulan dernek sahipsiz sokak hayvanların dostu oluyor. Yıllardır sahipsiz sokak hayvanlarının beslenmesiyle ilgilenen derneğin kurucu başkanı Adem Gündüz, yaptığı açıklama da derneğimizi çok yakın bir zamanda Osmaneli ilçesi medetli köy yol üzerinde açılışımızı yakın bir zaman da yapacağız biz dost dernek olarak şimdiden gelen ihbarları değerlendirerek mağdur olan sokak hayvanları Türkiye’nin neresinde olursa olsun alıp tedavilerini yapıyor ve isteyenlere sahiplendiriyoruz. Sahipsiz hayvanların beslenmesiyle uğraşıyorduk. Artık yetişememeye başladık ve sonunda bir dernek kurmaya karar verdik" dedi. Kurdukları derneği 'Dost Derneği' olarak tanımlayan Gündüz, 'Daha fazla cana daha hızlı ve daha güçlü bir şekilde ulaşma' hayalini hep canlı tuttum. Bu hayale ulaşmak için Hayvan Hakları Evrensel Beyannamesi'ni kendisine ilke edinen bir avuç hayvan severle birlikte 8 Mayıs 2017 tarihinde "Dost Derneği'ni" kurduk şimdide Bilecik İli Osmaneli İlçesi medetli köy yolu üzerinde hayvan sever vatandaşlarımızla birlikte hizmet vermeye çalışacağız" dedi.
Gündüz “Burası hayvan dostu barınak ve aynı zamanda tüm hayvanlar için doğal yaşam alanıdır.
Biz Avrupa ve kendini medeni ilan eden diğer dünya ülkelerinde olduğu gibi bu tür sokak hayvanlarını uyutma tabiri ile bu dünyadan ayırma metodunu tarihten beri hiçbir zaman uygulamadık. Sokak hayvanlarını bu dünyadan ayırmak için değil, yaşatmak için bu merkezi Osmaneliye kazandırdık. Bu merkez, bütün, İl ve İlçelerimize hizmete edecek, örnek olacaktır” dedi.
Kurucu Başkan Gündüz Hayvan severlerden Destek Bekliyoruz dedi.
Değerli arkadaşlar derneğimiz bu şekilde nasıl dayanabilir, nasıl ihbarlara gidebilir. Nasıl bakımevine yetişebilir? Aldığımız vakayı tedavi ettirmekle kalmayıp hayatlarını şeffaf bir şekilde ömür boyu kalıcı olarak değiştiriyoruz. Bakımevimizde de ziyaret saatlerimiz yok; ziyaret etmek isteyen 7/24 gelip çalışmalarımızı görebiliyor. Duyarlı ve durumu müsait olan vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz
Dost derneğimize bağış ve yardımlarınız için
Destek Olmak İçin Resmi Banka Hesabımız
Ziraat Bankası Arnavutköy Şubesi-Şube Kodu: 1968-Hesap Adı: Dost Hayvanları Koruma Derneği
IBAN No: TR 81 0001 0019 6882 1271 1750 01
Hesap No: 8212 7117 5001
Online/Kredi Kartıyla Bağış İçin Tıklayın https://dost. org.tr/online-bağış
PayPal Hesabımız [email protected]
SMS Bağış İçin DOST50 yaz 8071'e SMS gönder” dedi. 

dost-dernegi-osmanelide-3.jpg

 

Bu haber toplam 3831 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.