DOMUZ AVCILARINA BELEDİYEDEN BÜYÜK DESTEK

DOMUZ AVCILARINA BELEDİYEDEN BÜYÜK DESTEK

Çiftçilerin en çok muzdarip olduğu konuların başında gelen Domuzlar, Osmaneli Belediyesinin destekleri ile Osmanelili avcılar tarafından bir bir avlanıyor. Osmaneli...

A+A-

Çiftçilerin en çok muzdarip olduğu konuların başında gelen Domuzlar, Osmaneli Belediyesinin destekleri ile Osmanelili avcılar tarafından bir bir avlanıyor. 
Osmaneli Merkez Avcılar kulübü üyeleri Çarşamba günü domuz sürek avına çıktılar. Köylülerin tarlalarına büyük zararlar veren, ürünlerini yok eden domuzların avlanması için Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’de avcılara büyük destek veriyor. Domuz avına çıkacak olan avcılarla bir araya gelen Belediye başkanı Şahin, “Köylülerimize büyük zararlar veren domuzlar için avcılarımızın göstermiş olduğu mücadeleyi destekliyoruz. Onların fedakarca mücadeleleri sonrasında köylümüz domuzların tarlalarına verdiği zararları azaltabiliyorlar. Milli parklarla işbirliği içerisinde verilen mücadele her hafta sonu devam ediyor. Domuzları azaltırken, diğer yaban hayvanlarını ve doğayı koruyan avcılar kulübü üyelerine, değerli başkana, milli parklar müdürlüğüne teşekkür ediyoruz. Avcılar kulüplerimiz ve Milli Parklar Müdürlüğü ile birlikte Osmaneli’de yaban hayvan yetiştirme ve doğayı koruma projelerimizi önümüzdeki günlerde başlatacağız” dedi. 


Bu haber toplam 1897 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.