DOLANDIRICILIKTA SON NOKTA !

DOLANDIRICILIKTA SON NOKTA !

Son yıllarda ülkemizdeki dolandırıcılar çeşitli yöntemler kullanarak vatandaşları dolandırıyorlar. Osmaneli ilçesinde esnaflık yapan aynı zamanda...

A+A-

Son yıllarda ülkemizdeki dolandırıcılar çeşitli yöntemler kullanarak vatandaşları dolandırıyorlar. Osmaneli ilçesinde esnaflık yapan aynı zamanda gazetemizin de köşe yazarı olan Ziraat Mühendisi Serkan Karyağdı, uyanıklığı sayesinde dolandırılmaktan kurtuldu. Gazetemize gelerek nasıl dolandırılmak istendiğini anlatan Serkan Karyağdı, “Ben Kurtuldum ama Kurban Bayramı öncesinde diğer vatandaşlarımız dolandırıcılara paralarını kaptırmasınlar” dedi.

Başından geçen olayı anlatan Serkan Karyağdı, “Telefonum çaldı ve AKBANK Genel Müdürlüğünden aradığını söyleyen bir Bayan, “Kredi kartlarınıza sigorta yaptırmışsınız fakat kredi kartlarınızı kullanmadığınızdan dolayı yatırdığınız sigorta bedelini geri iade edeceğiz dedi.  İnternet şubesine girmemi istedi, hesabımdan belli bir meblağ parayı yazmamı ve devam tuşuna basmamı istedi. Bende hesabıma para yatıracağı yerde hesabımdan para çıkışı işlemi yaptırdığı için telefonu kapatarak, banka şubemi aradım. Banka şubemden böyle bir işlemlerinin olmadığını ve dolandırıcıların aradığını söylediler. Vatandaşlarımız Kurban Bayramı öncesinde çok dikkatli olsunlar. Benim başıma gelen bu olay kredi kartı olan her vatandaşın başına gelebilir. Böyle bir durum karşısında telefonlarını kapatarak banka şubelerini arasınlar” dedi.  

Bu haber toplam 3743 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.