“DOĞA AVCININ ELİNDE DAHA GÜZEL”

“DOĞA AVCININ ELİNDE DAHA GÜZEL”

Türkiye’nin birçok ilinde aynı anda çıkan ve halen söndürme çalışmaları devam eden Orman Yangınları ile ilgili olarak Osmaneli Merkez Avcılar Kulübü (OMAK) başkanı Mustafa Öktem gazetemize yazılı bir açıklamada bulundu.

A+A-

Türkiye’nin birçok ilinde aynı anda çıkan ve halen söndürme çalışmaları devam eden Orman Yangınları ile ilgili olarak Osmaneli Merkez Avcılar Kulübü (OMAK) başkanı Mustafa Öktem gazetemize yazılı bir açıklamada bulundu. Başkan Mustafa Öktem yaptığı yazılı açıklamada; 
“Birçok ilde meydana gelen orman yangınları av camiamızı derinden üzmüştür. Bizler ormanlarımızın korunması için her ilde görev üstlenmeye hazır olduğumuzu belirtmek istiyoruz.
Her bir bilinçli avcı, doğanın bir bekçisi bir koruyucusudur. Osmaneli Orman İşletme Şefliğine yaptığımız ziyarette de göreve hazır olduğumuzu ve bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada ormanlarımızın korunması için her türlü fedakârlığı yapabileceğimizi kendilerine ilettik. Bizler biliyoruz ki, orman varsa, ağaç varsa bizler varız, yanan her bir ağaç soluğumuzun biraz daha kesilmesi demektir. Şu anda kulübümüzden görevlendirdiğimiz Bahadır Girgin kardeşimiz güney sahilinde vatandaşların taleplerini öğrenip bizlere aktarıyor ve bizlerde bu doğrultuda destek  olmaya çalışıyoruz.

doga-avcinin-elinde-daha-guzel-2.jpg

Bölgede yiyecek ve içeceğe ihtiyaç olmadığını aksine yanık kremi, sargı bezi, kazma, kürek, baret, gözlük, powerbank gibi ekipmanlara daha çok ihtiyaç olduğunu söylüyor. Bizlerde çalışmalarımızı şu an için bu doğrultuda yapıyoruz. Kulübümüz üyesi Bahadır Girgin kardeşimize hassasiyeti ve duyarlılığı için çok teşekkür ediyorum. Ümit ediyoruz ki yangınlar biran önce söndürülsün ve ciğerlerimiz daha fazla yanmasın. Allah Ülkemizi başta kötü niyetli, kin ve nefret besleyen vatan hainlerinden olmak üzere her türlü kazadan, beladan, doğal afetlerden korusun İnşallah” dedi. 
Osmaneli Merkez Avcılar Kulübü Başkanı Mustafa Öktem, ziyaretleri esnasında yakın ilgi ve alakalarından dolayı Osmaneli Orman Şefi Ersegür Alper’e de teşekkürlerini iletti.

Bu haber toplam 2407 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.