Dijital dönüşüm ve E-ticaret eğitimi

Dijital dönüşüm ve E-ticaret eğitimi

BEBKA tarafından finanse edilen “Kaliteli Girişimci Güçlü Rekabet” projesi kapsamında oluşturulan Genç ve Kadın Girişimcilik Merkezi tarafından yeni işletme kuracak olan ve yeni işletmesini kuran genç ve kadın girişimcilerine yönelik d

A+A-

BEBKA tarafından finanse edilen “Kaliteli Girişimci Güçlü Rekabet” projesi kapsamında oluşturulan Osmaneli Belediyesi Genç ve Kadın Girişimcilik Merkezi tarafından yeni işletme kuracak olan ve yeni işletmesini kuran genç ve kadın girişimcilerine yönelik dijital dönüşüm, e-ticaret ve e-ihracat yöntemleri eğitimi verildi. Pandemiden dolayı Ticaret Bakanlığı ve UPS Kargo iştiraki ile video konferans yöntemi ile düzenlenen eğitime çok sayıda girişimci online bağlanarak, online bağlantı kuramayan girişimcileri ise tarihi konakta bir araya getirerek eğitim sunumunu yansıtmak marifetiyle çağımızın gerekliliği olan e-ticaret ve e-ihracat eğitimleri Osmaneli Belediyesi tarafından uygulamalı olarak düzenlendi. 

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Münür Şahin; “İşletmeler pandemiden dolayı verdiği hizmetleri ve ürettiği ürünleri birebirde alıcı bulamaması nedeni ile satışlarında sorunlar yaşamaktadırlar. İşletmeler, günümüzün ve özellikle içinde bulunduğumuz dönemin gereksinimi olan digital ortamda e-ticaret ile satışa ihtiyaç duymaktadırlar. İlçemizde kurduğumuz kadın girişiciler kooperatifi ve yeni işletmesini kuracak olan girişimciler, E-ticareti bilmeyen veya kavrayamayan mevcut işletmeler bu eğitim sayesinde hem e-ticaret yapan siteleri, ürünlerini pazarlayabilecek e-ticaret firmalarını, e-ihracat için dünya ile temas kurmayı hemde e-ticarette devlet destekleri hakkında bilgi sahibi oldular. Eğitime destek veren Ticaret İl Müdürlüğü ve Aile Sosyal Politikalar İl müdürlüğü ekiplerine ve Online video konferans ile bağlantı kuran UPS Kargo firma yetkilileri ve Ticaret Bakanlığı uzmanlarına çok teşekkür ediyorum.” Dedi.


Bu haber toplam 23821 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.