DEVLET ESKİ BAKANI ŞEKER’DEN GAZETEMİZE TEŞEKKÜR

DEVLET ESKİ BAKANI ŞEKER’DEN GAZETEMİZE TEŞEKKÜR

Osmaneli ilçesine ziyaret gerçekleştiren Devlet Eski Bakanı ve Bilecik eski Milletvekili Bahattin Şeker, Yazı İşleri Müdürümüz Mehmet Erdem ile de görüşerek,...

A+A-

Osmaneli ilçesine ziyaret gerçekleştiren Devlet Eski Bakanı ve Bilecik eski Milletvekili Bahattin Şeker, Yazı İşleri Müdürümüz Mehmet Erdem ile de görüşerek, açıklamalarda bulundu. 
Devlet Eski Bakanı Bahattin Şeker, Osmaneli Haber Gazetesini takip ettiğini, Osmaneli ilçesinde günlük bir gzetenin yayın hayatında olmasının çok önemli olduğunu belirterek; “Öncelikle Erdal Ailesine teşekkür ediyorum. Bilecik ilinde Basın Yayın hayatında önemli bir mesafe kat ettiler. Osmaneli İlçemizde de Osmaneli Haber Gazetesini yayın hayatına sokarak, Osmanelili hemşehrilerimizin haber almalarını sağlamaktadırlar. Ayrıca Gazetenin başında bulunan Yazı işleri Müdürü ve çok eski dostum, kardeşim Mehmet Erdem’e ve diğer çalışanlara da görevlerinde kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Yapılan hizmetleri kamuoyuna duyurmada önemli bir görev üstlenen Osmaneli Haber Gazetesine ve çalışanlarına da bundan sonraki yayın hayatlarında başarılar diliyorum” dedi. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem’de Bahattin Şeker’e teşekkür ederek, “Sizlerin geçmişte Bilecik iline yaptığınız hizmetlerden dolayı bizler size teşekkür ediyoruz. Geçmişte sizlerin ve bugünde görev yapan yerel yöneticilerimizin hizmetlerini kamuoyuna duyurmak için azami derecede çalışma sağlıyoruz” dedi. 

94e6fba9-0eb3-4e03-9636-49eee5209d6b.jpg


Bu haber toplam 1523 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.