DEVASA FABRİKALAR KURUYOR

DEVASA FABRİKALAR KURUYOR

OSMANELİ’Lİ AĞDAĞ İNŞAAT TÜRKİYENİN HER YERİNDE DEVASA FABRİKALAR KURUYOR

A+A-

1975 yılında Baba Hüsamettin Ağdağ’ın başlatmış olduğu inşaat işini oğulları daha da büyüterek Fabrika İnşaatı yapan bir firma haline getirdiler. 
Baba Hüsamettin Ağdağ, 1975 yılında İnşaat işlerine başlar. Bina inşaatları yapar. 1998 yılına kadar devam eden bu işi, oğulları Turan ve Ömer Ağdağ, şirketleştirerek devasa fabrikalar yapan bir inşaat şirketi haline getirirler. 1998 yılından bu yana sadece Osmaneli’de değil, Türkiye’nin birçok il ve ilçesinde dev firmalarla yarışarak ihaleler alan ve fabrikalar kuran Ağdağ İnşaatın Ortaklarından Turan Ağdağ’ı şirket merkezinde ziyaret ettik. 

devasa-fabrikalar-kuruyor.jpg

İstanbul’dan Bursa’ya, Malatya’dan Kastamonu’ya, Manisa’dan Erzincan’a kadar birçok ilde Türkiye’nin en büyük holdinglerinin fabrika inşaatlarını yapan Ağdağ İnşaat Şirketinin ortağı Turan Ağdağ, “Biz Ağdağ İnşaat olarak bu kadar çeşitli ilde, bu kadar çok fabrika yaptık ise, bu bizim yaptığımız işin kendi reklamını kendisinin yapmış olmasındandır” dedi. 
Ağdağ İnşaat’ın Ortağı Turan Ağdağ, “Babamız İnşaat işlerini 1998 yılına kadar getirdi. 1998 yılında Kardeşim Ömer Ağdağ ile birlikte Ağdağ İnşaatı kurarak babamı dinlenmeye aldık. Babamızdan aldığımız tecrübe ile kurmuş olduğumuz şirketimizle işlere başladık. Türkiye’nin birçok ilinde Türkiye’nin önde gelen şirket ve Holdinglerinin fabrika inşaatlarını başarı ile bitirdik. Şu anda Adana ilinde bir fabrikanın inşaatını yapmaktayız.  Bizim yapmış olduğumuz iş, her işte olduğu gibi güvene dayalıdır. Bizler Allah’a şükürler olsun ki bu güveni Türkiye’nin birçok ilinde sağlamış bulunuyoruz. İlk etapta, Bilecik’in Osmaneli ilçesinden gelen bir şirkete kuşku ile bakanlar oldu. Bu işleri bunlar yapamaz denildi. Fakat bugüne kadar almış olduğumuz hiçbir işi yarıda bırakmadık, insanların güvenini sarsıcı bir harekette bulunmadık. Osmaneli’nin bir firması olan Ağdağ İnşaatı Türkiye’nin her yerinde tanınan ve güvenilen bir şirket haline getirdik. Osmaneli’nin ismini Türkiye’nin birçok ilinde duyurduk. Bu gurur bizlere yetmektedir.  Şirketimizin merkezi Osmaneli’de olduğundan, vergilerimiz bu ilçeye yatmakta, gelirlerimiz Osmaneli ilçesine gelmekte ve burada yatırıma dönüşmektedir” dedi. Ağdağ İnşaat Şirketinin ortağı Turan Ağdağ, Osmanelili olmaktan her zaman guru duyduğunu, Osmaneli’nin ismini Türkiye’nin birçok iline ve ilçesine taşımaktan dolayı da mutlu olduğunu belirterek, “Fakat işe ilk başladığımızda bunun zorluklarını çok yaşadık. Küçücük bir ilçeden çıkan bir firma olarak, İstanbul’da, Bursa’da, Aksaray’da, Erzincan’da Malatya’da ihalelere girdiğimizde bizlere bu işi yapamaz gözüyle baktılar. Küçük bir ilçenin küçük bir firması gözüyle bizleri tarttılar. Fakat biz yılmadık, çalıştık her işimizi zamanında, hatta en iyi şekilde zamanından önce tamamladık.  Osmaneli’den çıkan bir İnşaat Şirketinin de Devasa Fabrikalar kurabileceğini kanıtladık. Burada şuna işaret etmek istiyorum. İnsanlar istedikleri zaman, kararlı oldukları zaman her işi başarabilecek kapasitededirler. Onun için korkmamak, cesaretli olmak ve inanmak gerekiyor. Biz kardeşimle cesaret ettik, inandık ve başardık. Keşke Osmaneli ilçemizden Türkiye’nin her yerinde iş yapabilecek kapasiteye ulaşmış daha çok şirketimiz firmamız olsa. Böylece Osmaneli’nin hem kalkınmasında, hem de tanınmasında daha çok fayda sağlanır” dedi. 

Bu haber toplam 4085 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.