Deva Partisi Osmaneli İlçe Başkanı Yasin Akçay "Siyaset liyakatsizlerin eline kaldı"

Deva Partisi Osmaneli İlçe Başkanı Yasin Akçay "Siyaset liyakatsizlerin eline kaldı"

İlçe Başkanı Yasin Akçay; “Başta ilçemiz, ilimiz ve ülkemiz bu liyakatsiz ve bizce kirli siyasetten biran önce kurtulmalıdır”

A+A-

Deva Partisi Bilecik İl Kongresinde, Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın elinden yetki belgesi alarak, Osmaneli’de Deva Partisi ilçe başkanı olan Yasin Akçay gazetemize ses getirecek açıklamalarda bulundu. Siyasetin kirlendiğini ve siyasetin bu kirlilikten temizlenmesi gerektiğini belirten İlçe Başkanı Yasin Akçay Gazetemize Özel Olarak yaptığı açıklamada; “Siyaset kurumu temiz ve ahlaklı siyasetçilerle oluşturulması gereken bir alandır. Siyasetçi, yüzü millete dönük fakat yüreği Devlet aşkı ile yanan yöneticilere verilen isim olmalıdır. Devlet olabilmenin yegâne malzemesi insandır ki, insanlarının huzursuz, güvensiz, mutsuz olduğu ve gelecekleri konusunda kaygı duydukları bir ortamda devlet olma özelliğinin kaybolmaya başladığı aşikârdır. Şeyh edebali’nin “İnsanı yaşat ki Devlet yaşasın” sözünü örnek aldığını söyleyen devlet yöneticilerinin, insanımızın bugün yaşadığı sorun ve sıkıntıları yoksayması, bu sorunları dile getirenleri hainlikle itham etmeleri, vatandaşın sorunlarından bihaber olmaları, aslında milletinden ne kadar kopmuş durumda olduklarının açık göstergesidir! Bu kopuşun ana sebebi aslında ikdidar partisinin tabanından başlayıp tavanına kadar uzanan rant ve çıkar sağlama telaşesi! Gücü eline alan her iktidar partisi yöneticisin alt kadrolarını kendi çıkar ve menfaatlerine uygun haraket edeceğinden emin olduğu liyakatsiz ve becereksizlerden oluşturmasıdır! Bu liyakatsiz ve beceriksiz zihniyetin milletin dertlerinden ziyade kendilerini bu makamlara getirenlerin menfaatleriyle ilgilendikleri için milletin çektiği sıkıntıların devletin zirvesine aksettirilmesi imkânsız olmaktadır! Bu liyakatsiz alt kadroların haketmedikleri makamlarda, kendilerini o makamlara getirenlerin kucağında oturarak milletle kucaklaşabileceklerini düşünmeleride ayrıca büyük bir gaflettir! Bu liyakatsizlerin, kendilerini o makamlara getiren üst yöneticileri değiştiğinde yerine gelen yöneticiye yakın olduğunu düşündüğü şahısların eline eteğine sarılıp, haketmedikleri makamları kaybetme korkusuyla dün söyledikleri herşeyi unutup birlikte olmaktan onur duyduklarını beyan etmeleri de çaresizliklerinin apaçık ve gülünç bir göstergesidir! 2019 yerel seçimlerinde ilçemizde yapılan siyasetin iğrençliği halen daha

milletimizin hafızalarında tazeliğini korurken, ahlaksız ilişkilerden, hırsızlıktan, devletimizin terör örgütü listesinde olan (FETÖ) gruplarla ilişiği olduğundan bahsedilen, birbirlerini bunlarla itham edenlerin ve bu çirkin ithamların muhataplarının kucaklaşabiliyor olması, birlik beraberlik mesajları verebiliyor olması onur duyulacak, memnun olunacak bir durum değildir! Aslolan şahsımın böyle bir birlikteliğin içerisinde olmamaktan dolayı onur ve gurur duymaktayım! Bu tarz hareketlerin milletimizin gözünde nasıl görüldüğü malumdur. Makam ve mevki kaybetme korkusuyla itham edenlerin ve itham edilenlerin bir araya geldiğini göremeyenlerin bu rant çemberinin bir halkası olmaktan memnuniyetleride gözlerden kaçmamaktadır! Başta ilçemiz, ilimiz ve ülkemiz bu liyakatsiz ve bizce kirli siyasetten biran önce kurtulmalıdır. Bu kurtuluşun tek çaresi sandıktır ve milletimiz ilk seçimde bugün karşılarında sergilenen bu tabloyu unutmayacak ve gereken cevabı vereceklerdir!” dedi.


Bu haber toplam 13749 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler