Deva Partisi Osmaneli İlçe Başkanı Akçay "Deva Partisi Cesur ve Korkusuzlar hareketidir."

Deva Partisi Osmaneli İlçe Başkanı Akçay "Deva Partisi Cesur ve Korkusuzlar hareketidir."

Deva Partisi Osmaneli İlçe Başkanı Yasin Akçay, partisinin kuruluşunun birinci yıl dönümü nedeniyle Gazetemize açıklamada bulundu.

A+A-

Deva Partisi Osmaneli İlçe Başkanı Yasin Akçay, partisinin kuruluşunun birinci yıl dönümü nedeniyle Gazetemize açıklamada bulundu. 9 Mart trihinin Türk Siyasi tarihinde önemli bir milat olduğunu belirten İlçe Başkanı Akçay, yaptığı yazılı açıklamada;

“Türk Siyasi Tarihimiz açısından 9 Mart 2020 tarihi önemli bir milattır.

Genel Başkanımız Ali Babacan’ın önderliğinde milltimizin umudu DEVA Partisinin kurulduğu bu tarihten hemen sonrarekor denilebilecek kadar kısa bir zaman diliminde ülkemizin her sathında, 81 İl Başkanı ve 500’e yakın ilçe başkanıyla teşkilatlanmasını gerçekleştirmiş ve üye katılım sürecini devam ettirmektedir.

Kadınlarımızla ve gençlerimizle yürüttüğümüz bu süreci Türkiye’nin dört bir köşesinde damla damla büyütüyoruz. Üstelik teşkilatlanma gibi insan insana temasın çok önemli olduğu bir çalışmayı pandemi koşullarında gerçekleştiriyoruz. Karşımıza çıkarılan her türlü güçlükle ve engellemeyle, uygulanan basın Mobingi hakkımızda dillendirilen algı operasyonlarına rağmen, tıpkı partimizin logosunda olduğu gibi, Cesur, Korkusuz olarak geçmişi tertemiz DEVA Kadrolarıyla damla damla koca bir umman olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Necip Milletimizin tarih boyunca her türlü badirenin içinden yüzlerinin akıyla çıktığını biliyoruz. Fakat bugün ülkemizin içinde bulunduğu sorun ve sıkıntıların kaynağının mevcut iktidar olduğu ve bu iktidarın üreteceği hiçbir politikanın ülkemizin sorunlarına çare olamayacağı ve olmadığı aşikârdır.

Bizler Deva Partisi olarak bu ülkenin insanlarının sıkıntılarını en iyi bilen ve çözüm noktasında en uygun programları geliştirip, en uygun politikaları uygulayabilecek kadrolarımızla ülkemizin yönetimine talibiz. Deva Partisi olarak, Profesyonel muhalefet yapmak için değil, bu ülkenin umudu olan kadrolarımızla iktidara talibiz. Tüm gücümüz ve şeffaflığımız ile çalışmalarımızı bu yönde gerçekleştiriyoruz” dedi.

Bu haber toplam 9164 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum