DENİZBANK’TAN OSMANELİLİ ÜRETİCİLERE  İFTAR YEMEĞİ

DENİZBANK’TAN OSMANELİLİ ÜRETİCİLERE İFTAR YEMEĞİ

DenizBank, taşıdığı toplumsal sorumluluk çerçevesinde imza attığı çalışmalar ile üreticilerle buluşmaya devam ediyor. Banka, Lefke Et Market’te iftar yemeği düzenleyerek, tarım sektörünün bölgede faaliyet gösteren isimleri ile buluştu.

A+A-

 

Tarım sektöründe % 41 pazar payı ile özel bankalar arasında lider olan DenizBank, tarım sektöründeki çalışmalarını, temeline “Çiftçimizin Yüzü Gülsün” anlayışını yerleştirdiği bakış açısı ile devam ettiriyor.

Banka bu kapsamda her yıl düzenlediği iftar yemeği organizasyonunu bu sene de sürdürüyor. Lefke Et Market’te iftar yemeğine ev sahipliği yapan DenizBank, bölgede faaliyet gösteren, tarım sektörünün önde gelen isimlerini ağırladı.

denizbank’tan-osmanelili-ureticilere-iftar-yemegi.jpg

Düzenlenen iftar yemeğinde DenizBank Marmara Bölge Tarım Satış Müdürü Erkan Aslan, Şube Müdürü Kemal Sinanoğlu, Ziraat Odası Başkanı Mustafa Kalay, köy muhtarları ve önde gelen çiftçiler yer aldı.

“DENİZBANK, TÜRKİYE’NİN HER YERİNDE TARIMI DESTEKLİYOR”

İftar yemeği organizasyonunda tarım sektörüne yönelik değerlendirmelerde bulunan DenizBank Marmara Bölge Tarım Satış Müdürü Erkan Aslan, sektörün gelişmesi yönünde sürdürdükleri yoğun faaliyetler ve sundukları yenilikçi ürünler ile özel bankalar arasında birinci sırada olduklarına dikkat çekti. Her zaman üreticilerin yanında olduklarını ve bundan sonra da olmaya devam edeceklerini belirten Erkan Aslan şöyle devam etti; “DenizBank olarak tarımın sadece finansman tarafıyla değil sosyal tarafıyla da yakından ilgileniyoruz. Artık geleneksel hale gelen iftar yemeklerimizde bölgemizin tarıma yön veren isimleriyle bir araya gelmekten, Ramazan ayının bereketini birlikte yaşamaktan mutluluk duyuyoruz. Ülkemiz nüfusunun büyük bir kısmının geçimini sağladığı tarımın bereketini paylaşmak, üreticimizin geleceğe umutla bakmasına destek olmak her zaman en öncelikli hedefimiz. Çiftçilerimize en iyi hizmeti verebilmek için tüm gücümüzle faaliyetlerimizi sürdüreceğiz.” dedi.

Bu haber toplam 2403 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.