DEĞİŞİM UMUTTUR

DEĞİŞİM UMUTTUR

CHP kurultay delegelerinin 16 Temmuz'da olağanüstü kurultay talebiyle noter kanalıyla başlattıkları imza süreci tamamlandı. Delegelerden toplanan imzalar ...

A+A-

CHP kurultay delegelerinin 16 Temmuz'da olağanüstü kurultay talebiyle noter kanalıyla başlattıkları imza süreci tamamlandı. Delegelerden toplanan imzalar  partinin yazı işleri birimine teslim edildi.
Parti tüzüğüne göre, delegeler 16 Temmuz'da noter kanalıyla başlattıkları süreçte 15 gün boyunca dilekçelerini sundu.
"Değişim ve Umut Kurultayı" adı altında imza veren delegeler arasında yer alan CHP Osmaneli ilçe başkanı aynı zamanda CHP Kurultay delegesi olan Faik Üstün, “Değişim umuttur” açıklamasında bulundu.

CHP Osmaneli İlçe Başkanı Faik Üstün açıklamasında “Sayın Milletvekilimiz Yaşar Tüzün ve Parti Meclis Üyemiz Gaye Usluer yeterli sayıda imzayı genel merkezimize teslim etmişlerdir. Bundan sonrası rakam değil demokrasi inancı olacaktır. Bildiğiniz gibi Türkiye’de rejim değişti. Ekonomi, hukuk, dış politika yangın yeri. Türkiye’nin yeni bir siyasete ihtiyacı var. Türkiye’nin Cumhuriyet Halk Partisi hafızasına ihtiyacı var..
Umudun adresini Cumhuriyet Halk Partisi yapmak için Türkiye’de değişim için Cumhuriyet Halk Partisinde değişim diyen iradenin yansımasıdır genel merkeze teslim edilen imzalar.
Değişim umuttur. 
Unutulmamalıdır ki artık Kurultay sayısal değil, siyasal bir gerekliliktir. Çünkü Türkiye büyük bir değişimin eşiğindedir. Bu değişimin demokratik, özgürlükçü bir Türkiye’ye yol açmasını sağlamak CHP’ye düşen bir görevdir.
CHP’nin bu yolda başarılı olabilmesi için önce kendi değişimini gerçekleştirmesi gerekiyor. 
Yarışmayacağız, konuşacağız. Çaresizlik değil umut çoğaltacağız.
Kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olacak.
Kazanan Türkiye olacak.” ifadelerine yer verdi.


Bu haber toplam 1587 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum