DEĞERLERİMİZE HEP BİRLİKTE SAHİP ÇIKALIM

DEĞERLERİMİZE HEP BİRLİKTE SAHİP ÇIKALIM

OSMANELİ ESO ve OFDOST BAŞKANI YILDIZ “DEĞERLERİMİZE HEP BİRLİKTE SAHİP ÇIKALIM”

A+A-

Osmaneli ilçesi tarihi ve doğal güzellikleri ile bölgenin parlayan yıldızı olmaya aday iken, var olan değerlere sahip çıkılamaması bazı vatandaşları derinden üzüyor. 


Osmaneli’ye bağlı Belenalan köyü sınırları içerinde olan, Osmaneli ilçesine yaklaşık 8 Kilometre uzaklıkta bulunan Akkaya Şelalesi yetkililerden ilgi bekliyor. Osmaneli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı aynı zamanda Osmaneli OFDOST (Osmaneli Fotoğraf ve Doğaseverler Gurubu) başkanı olan Aydın Yıldız, Akkaya şelalesinin daha cazip hale getirilebileceğini söyledi.

osmaneli-selale.jpg

Akkaya şelalesinin pislikten ve çöpten geçilmediğini söyleyen Başkan Aydın Yıldız; “Osmaneli ilçemiz he tarihi, hem de doğal güzelliklere sahip olan bir ilçemiz. Sağ olsun Belediye Başkanımız Münür Bey Osmaneli’nin değerleriyle ilgileniyor, gerekli çalışmaları yapıyor. Bu şelalede Osmaneli’nin doğal güzelliklerinden ve korunması gereken yerlerinden biridir. Buraya gelenler yiyip içip çöplerini ve pisliklerini burada bırakarak, burasını adeta çöplük alanı haline getirmişlerdir. Geçtiğimiz yıllarda Orman Müdürlüğü buraya bir yol açmıştı. Fakat yağan yağmurlar nedeniyle yolda bozulmalar olmuş. Akkaya şelalesinin hem yolunun düzeltilmesi, hem de çöplerin temizlenmesi gerekiyor. İlçemize gelen ve gelecek olan doğaseverler için çok güzel bir yürüyüş alanı içerisinde olan Akkaya şelalesine hep birlikte sahip çıkmalıyız.  Allah’ın biz Osmanelililere bahşetmiş olduğu bu güzelliklere, bu değerlere sahip çıkmalıyız” dedi. 

osmaneli-selale2.jpg
Bazı kişilerin bu konuda duyarsız olduğunu da söyleyen Aydın Yıldız; “Belediyemiz şehir içerinde çok güzel parklar bahçeler yaptı. Sakarya kenarındaki alan çok güzel hale getirildi. Yine İçmeler tesisleri bu bölgenin en güzel yerlerinden birisi oldu. Fakat bazı kendini bilmezler bu güzellikleri mahvetmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Maalesef değerlerimize sahip çıkamıyoruz, sahip çıkma noktasında eksi kalıyoruz. Osmaneli ilçemizin kabuğunu kırması açısından sahip olduğumuz değerlerin korunması, sahip çıkılması ve onların tanıtımlarının en iyi şekilde yapılması gerekiyor. Vatandaşlarımızın daha duyarlı olmalarını istirham ediyoruz” dedi. 
osmaneli-selale8.jpgosmaneli-selale7.jpg

Bu haber toplam 6747 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.