ÇPL TÜBİTAK 4006 FUARINI AÇTI

ÇPL TÜBİTAK 4006 FUARINI AÇTI

Osmaneli Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumunun (TÜBİTAK) desteğiyle düzenlenen 4006 Fuarında ...

A+A-

Osmaneli Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumunun (TÜBİTAK) desteğiyle düzenlenen 4006 Fuarında   çalışmalarını  sergiledi.
İlçe Kaymakamı  Naif Yavuz, Kaymakam Refiki İbrahim Engin Şenay, Belediye Başkanı Münür Şahin, İlçe Emniyet Müdür Vekili Yalçın AVCI, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, protokol mensupları,  okul müdürleri ve misafirlerin katıldığı etkinlikte öğrenciler tarafından TÜBİTAK 4006 kapsamında hazırlanan 20 proje sergilendi ve tanıtıldı.
Açılış kurdelesinin kesilmesi ile başlayan program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması, Okul Müdür Vekili Meral Türk’ ün  konuşması ile devam etti.  Okul Müdür Vekili Meral Türk’ ün  konuşmasında “ TÜBİTAK Bilim Fuarları, temel eğitimde bilim kültürünün geliştirilmesine yönelik olarak MEB’e bağlı okullarda düzenlenen bilimsel faaliyetlerdir. Okullarda gerçekleştirilen bu fuarlarla, lise öğrencilerinin kendi ilgileri doğrultusunda belirledikleri konular üzerine araştırma yapabilecekleri, araştırmalarını sergileyebilecekleri, eğlenerek öğrenebilecekleri bir ortam oluşturulması amaçlanmaktadır.  Bilim fuarı hazırlık sürecindeki projelerimize danışmanlık eden Proje yürütücümüz Fatih Hüseyin Irmak ve bu süreçte emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarım ile projelerini sunacak olan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor,  tüm kalbimle başarılarının devamını diliyorum” dedi.  İlçe Kaymakamı Naif Yavuz ve beraberindekiler, projeleri tek tek incelediler, öğrenci ve danışman öğretmenlerden bilgi aldılar.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, İlçe Kaymakamı Naif Yavuz ve misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür edip, projede yer alan  öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.

cpl-4006-fuarini-acti-3.jpg

 

Bu haber toplam 2330 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.