Covid-19 uzmanı doktor Osmaneli'de

Covid-19 uzmanı doktor Osmaneli'de

Yıllardır Uzman Hekim sıkıntısı çekilen Osmaneli M. Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesine son yıllarda uzman hekimler gelmeye başladı.

A+A-

Yıllardır Uzman Hekim sıkıntısı çekilen Osmaneli M. Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesine son yıllarda uzman hekimler gelmeye başladı. Osmaneli’ye gelen hekimlerin Osmaneli ilçesinde çok fazla kalmamaları da ayrı bir soru işareti olarak Osmanelililerin kafasında yer etmektedir.

Son olarak 26 Ocak 2021 tarihinde Osmaneli M. Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesine atanan Aile Hekimliği Uzmanı Dr. Erkut Etçioğlu, COVİD-19 salgın hastalığı konusunda yaptığı çalışmalar ile tanınıyor. A’dan Z’ye COVİD-19 kitabında “Aile Hekimliği ve COVİD-19 bölümünün yazarlarından olan Dr. Erkut Etçioğlu’nun Uluslar arası ve Ulusal toplantılarda sunulmuş 10 bildirisi ve Uluslar arası ve Ulusal dergilerde yayınlanmış 15 Makalesinin yanı sıra, “Kulak Burun Boğaz Hastalıkları-Birinci Basmakta Genel Yaklaşım” isimli bir kitabı da bulunmaktadır. Zeytin Dalı Harekâtında Sahra Hastanesi doktorluğu görevinde bulunmuş olan Uzman Dr. Etçioğlu, UMKE bünyesinde doktorluk ve eğitmen olarak görev yapmıştır.

Osmaneli’ye atandığı günden bu yana hastalarına olan yaklaşımı ve onlarla olan diyaloğu satyesinde, Osmaneli’de kısa sürede sevilen doktorlardan biri olan Erkut Etçioğlu, “Bir Doktor olarak Tıbbi tedavinin yanı sıra insanlara öncelikle moral aşılamanın ne kadar önemli olduğunu görev yaptığım sürece çok iyi anlamış bulunmaktayım. Bizlerin görevi insanlarımızı sağlıklı bir şekilde yaşatmak, hasta olanları da bir an önce tedavi etmektir. Benim için görev yeri ayrımı yoktur, fakat Adapazarlı olmam hasebiyle olsa gerek bende kısa zamanda Osmaneli’yi ve Osmanelili hemşehrilerimizi çok sevdim. İnşallah uzun yıllar burada görev yaparım. Biz Doktorlar olarak, son yıllarda meydana gelen COVİD-19 salgını ile ilgili gerekli çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Ben gazeteniz aracılığıyla Osmanelili hemşehrilerime bir kez daha, tedbirli olmalarını, maske, mesafe ve temizlik konusunda her zamankinden daha titiz davranmalarını öneriyorum” dedi. 2017-2020 yılları arasında Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Aile Hekimliği Ana Bilim dalında araştırma görevlisi olarak çalıştığını belirten Uzman Dr. Erkut Etçioğlu, “Çalıştığım süre boyunca bana çok büyük desteklerde bulunan Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi hocalarıma, atandığım günden beri rahat bir çalışma ortamı hazırlayan Osmaneli M. Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesi Baş Hekimi Dr. Güliz Özyaşar’a da teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah bir an önce, başta Osmaneli ilçemizin, ülkemizin ve, tüm insanlığın Covid-19 salgın hastalığından kurtulmasını diliyorum” dedi.

Bu haber toplam 5554 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum