ÇOCUKLARA YÖNELİK İHMAL VE İSTİSMAR KONFERANSI DÜZENLENDİ

ÇOCUKLARA YÖNELİK İHMAL VE İSTİSMAR KONFERANSI DÜZENLENDİ

Osmaneli Şehit Osman Er İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonu’nda Bilecik Gönüllüleri Derneği, Osmaneli Belediyesi ve Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü...

A+A-

Osmaneli Şehit Osman Er İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonu’nda Bilecik Gönüllüleri Derneği, Osmaneli Belediyesi ve Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile “Kadın Kalkınırsa Bilecik Kalkınır” projesi kapsamında Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan Derman tarafından “Çocuklara  Yönelik İhmal ve İstismarın Önlenmesinde Sorumluluklarımız Nelerdir?” konulu konferans verildi. Konferansa İlçe Kaymakamı  Edip Çakıcı, Belediye Başkanı  Münür Şahin,  İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Tahsin Yazır, Bilecik Gönüllüleri Derneği Başkanı Funda Eldemir, Bilecik Belediye Başkanı  Selim Yağcı’nın eşi Fatma Yağcı,  Okul Müdürleri, Okul Aile Birliği Başkanları, Muhtarlar ve öğretmenler katıldı. 

24102256_dsc_0069.jpg

Konferansın başında bir konuşma yapan Bilecik Gönüllüleri Derneği Başkanı Funda Eldemir, dernek olarak birçok faaliyet gerçekleştirdiklerini, bugün ise Osmaneli Belediyesi ve Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile iş birliği halinde bağımlılık konusunda bir program düzenlediklerini ifade etti. Yarının Öğretmenler Günü olması dolayısıyla tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutlayan Funda Eldemir, bu mesleğin hem zor hem de kutsal bir meslek olduğunu söyledi. Konferansa katılanlara teşekkür etti.

24102324_dsc_0116.jpg
Ardından özgeçmişi okunan Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan Derman, konferansına başladı. Çocuklara  Yönelik İhmal ve İstismarın Önlenmesinde Sorumluluklarımızın Neler olduğu konusunda bilgi veren ve örneklendirmeler ile sunumunun gerçekleştirildiği ilk bölümün ardından Soru-cevap bölümüne geçildi. Soru cevap bölümünde Derman; katılımcılardan gelen soruları cevaplandırdı. Konferans sonunda tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutladı.
Program bitiminde  Prof. Dr. Orhan Derman’a  İlçe Kaymakamı Edip Çakıcı ve Belediye Başkanı Münür Şahin tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi. Derman’ın, kitaplarını imzalamasıyla program sona erdi.24102302_dsc_0114.jpg

Bu haber toplam 2462 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.