ÇOCUK KORUMA KURULU TOPLANDI

ÇOCUK KORUMA KURULU TOPLANDI

5395 sayılı Çocuk Koruma Kanunu kapsamında İlçe Koordinasyon Kurulu Toplantısı İlçe Kaymakamı Naif Yavuz başkanlığında yapıldı. Toplantı Kaymakam...

A+A-

5395 sayılı Çocuk Koruma Kanunu kapsamında İlçe Koordinasyon Kurulu Toplantısı İlçe Kaymakamı Naif Yavuz başkanlığında yapıldı. Toplantı Kaymakam Refiki İbrahim Engin Şenay ve kurul üyelerinin hazır bulunduğu kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleşti.
Çocukların korunması, haklarının ve esenliklerinin güvence altına alınması, refahlarının yükseltilmesi, ihmal ve istismarlarının önlenmesi, çocuk ve ailelerine yönelik hizmet veren kamu kurumları ile koruyucu ve destekleyici tedbirlerin yerine getirilmesi amacıyla gerçekleştirilen toplantıda; Osmaneli Kaymakamı Yavuz, kurum amirlerinden sunum ve bilgiler alarak, kurum amirlerinden konunun önemi doğrultusunda titizlikle çalışmalarını ve konuyu resmi görevlerinin ötesinde bir hassasiyetle takip etmelerini istedi. Katılım sağlayan kurum ve kuruluş temsilcilerinin görüşlerinin dile getirilmesinin ardından toplantı sona erdi.

cocuk-koruma-kurulu-2.jpg


Bu haber toplam 1778 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.