“ÇİFTÇİLERİMİZİN EMEĞİ KUTSALDIR”

“ÇİFTÇİLERİMİZİN EMEĞİ KUTSALDIR”

Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler günü nedeni ile bir mesaj yayınladı.

A+A-

Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler günü nedeni ile bir mesaj yayınladı.
Kaymakam Ünal yayımladığı  mesajında, “Uluslararası Tarım Üreticileri Federasyonunun 1984 yılında almış olduğu bir kararla 14 Mayıs Dünya Çiftçiler günü olarak kutlanmaktadır.
Geçimini topraktan sağlayan, topraktan aldığı ürüne değer katarak onu bizlere ulaştıran çiftçilerimizin emeği kutsaldır. Ülkemizde son yıllarda tarım alanında çok başarılı çalışmalar yürütülmüş ve tarım sektörümüz önemli bir büyüme göstermiştir.

Tarım ve hayvancılık üretiminin her kademesinde çalışan vefakâr çiftçilerimizin; üretim ve verimliliğin arttırılması, yaşam şartlarının yükseltilmesi, ürettikleri ürünlerin pazarlara ulaştırılması, ülkemizin ve bölgemizin tarım ve hayvancılığının kalkınmasında yüksek öneme sahiptir. 
İlçemizde tarım ve hayvancılığa kısacası çiftçiye yönelik destek çalışmalarımız artarak devam edecek olup, bu vesile ile en önemli hayati ihtiyaç kaynağımız olan tarımsal üretimin her kademesinde emeği ve alın teri bulunan çiftçilerimizin, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'nü kutluyor, bereketli bir sezon geçirmelerini diliyorum” ifadelerini kullandı.


Bu haber toplam 1319 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.