CHP’Lİ YAŞAR TÜZÜN;  "BARIŞACAĞIZ, BÜYÜYECEĞİZ, BÖLÜŞECEĞİZ”

CHP’Lİ YAŞAR TÜZÜN; "BARIŞACAĞIZ, BÜYÜYECEĞİZ, BÖLÜŞECEĞİZ”

CHP Bilecik Milletvekili ve 1. sıra Milletvekili Adayı Yaşar Tüzün, Bilecik’te yürütecekleri seçim kampanyasına ilişkin bilgiler verdi. Kampanya süresince...

A+A-

CHP Bilecik Milletvekili ve 1. sıra Milletvekili Adayı Yaşar Tüzün, Bilecik’te yürütecekleri seçim kampanyasına ilişkin bilgiler verdi. Kampanya süresince 3Ç’yi esas alacaklarını belirten Tüzün, “Çalmayacağız, Çaldırmayacağız, Çalışacağız” dedi.

CHP Milletvekili Adayları Yaşar Tüzün ve Faik Akarkarasu, il başkanlığı binasında düzenlenen toplantıda partililer ile bir araya geldi. Adaylar, 24 Haziran seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulunurken, kampanya sürecine değinildi. Yaşar Tüzün tarafından açıklanan ‘3Ç’nin kampanyanın odak noktasında yer alacağı belirtildi.
CHP İl Başkanı Metin Yaşar’ın açılış konuşması ile başlayan toplantıya, teşkilat yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.
24 Haziran seçimlerinin ülkemiz açısından bir dönüm noktası olacağını söyleyen Metin Yaşar, “Bu seçimlerde demokrasi ve tek adam rejimi arasında karar vermek için oylama yapılacak” dedi.
İL BAŞKANINDAN AK PARTİ’YE CEVAP 
AK Parti Milletvekili Adaylarının tanıtıldığı toplantıda yapılan iki vekil kazanma vurgusuna cevap veren Metin Yaşar, “Bizler Millet İttifakı ile birlikte iki vekil kazanmaya talibiz. AK Partililer çıkmışlar iki vekil kazanacaklarını söylüyorlar. İnsan bir döner arkasına bakar, siz hiç pazarda, çarşıda gezmiyor musunuz? Vatandaşın halinden haberiniz var mı, ülkeyi ne hale getirdiniz? Size kim oy verecek?” ifadelerini kullandı.
AKARKARASU; “KAMUOYU HERŞEYİ ÖĞRENECEK”
CHP 2. Sıra Milletvekili Adayı Av. Faik Akarkarasu, Metin Yaşar’ın ardından yaptığı konuşmada, 2009 yılında belediye başkan adayı olduğu seçimlere dikkat çekti. ‘Bu sefer polis okulunda olmayan oylar sizi kurtaramayacak’ diyen Akarkarasu, iddialı sözler sarfetti.
Bilecik Belediyesi’nce vatandaşlardan alınan su depo ücretlerini yeniden gündeme getiren Akarkarasu, “Önümüzdeki günlerde konuyla ilgili basın açıklaması yapacağım. Bilecik kamuoyu her şeyi öğrenecek” diye konuştu.
Konuşmasının son bölümünde tüm partilileri 24 Haziran seçimleri için çalışmaya davet eden Akarkarasu, şunları kaydetti:
“İyi bir seçim kampanyası geçireceğimize inanıyorum. Bilecik’te ezilmedik toprak sıkılmadık el bırakmadan çalışacağız. Yılmadan, yorulmadan, gece gündüz 24 saat çalışarak bu seçimleri kazanacağız.”
TÜZÜN; “BARIŞACAĞIZ, BÜYÜYECEĞİZ, BÖLÜŞECEĞİZ”
Yaşar Tüzün ise Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin kampanya süreci hakkında bilgiler verdikten sonra Bilecik’te yürütecekleri 3Ç’li kampanyadan bahsetti. Yaşar Tüzün, kampanyalarının odağında 3Ç’nin olacağını belirterek, “Çalmayacağız, Çaldırmayacağız, Çalışacağız” diye konuştu.
Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin kampanyasında 5 ana başlığın yer aldığına dikkat çeken Tüzün, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Onarım projesinde 5 ana başlık yer alacak. Alt başlıklarına çok girmeden özetle hukuk, demokrasi, ekonomi, dış politika ve eğitim. Tüm bunlar onarım projesi olacak. Ve Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce’nin ‘3B’ formülünü biliyorsunuz. Barışacağız, Büyüyeceğiz, Bölüşeceğiz. Bu ‘3B’ Cumhurbaşkanlığı kampanya süresince çok önemli.
Burada partililerimize ve örgütlerimize çok büyük sorumluluklar düşüyor. Projelerimizi, vaatlerimizi teker teker anlatacağız. CHP Bilecik örgütünün üstesinden gelemeyeceği iş yoktur. Bu seçimlerin üstesinden geleceğiz ve başaracağız” dedi.


Bu haber toplam 2078 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum