CHP’DEN GÖLPAZARI VE YENİPAZAR'DA GÖVDE GÖSTERİSİ

CHP’DEN GÖLPAZARI VE YENİPAZAR'DA GÖVDE GÖSTERİSİ

CHP, 24 Haziran  seçimleri öncesi çalışmalarını hızlandırdı. Gölpazarı ve Yenipazar ilçelerindeki seçim bürosu açılışı CHP’nin gövde...

A+A-

CHP, 24 Haziran  seçimleri öncesi çalışmalarını hızlandırdı. Gölpazarı ve Yenipazar ilçelerindeki seçim bürosu açılışı CHP’nin gövde gösterisine dönüştü.  

TBMM Başkanvekili Yaşar Tüzün ile Bilecik 2’inci sıra adayı Faik Akarkarasu, İl Başkanı Metin Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan  Gölpazarı’na ve çıkartma yaptı.

Seçim bürolarının açılışında konuşan Tüzün, 24 Haziran’da yapılacak seçimin öneminin altını çizerken, “24 Haziran’da tek adam zihniyetinden kurtulacağımıza inanıyorum” dedi.

“GÖLPAZARI ÜVEY EVLAT MUAMELESİ GÖRÜYOR”

Tüzün, Gölpazarı’nın CHP’li bir belediye olduğu için üvey evlat muamelesi gördüğünü belirterek, CHP iktidarında en fazla yatırım alacak ilçenin Gölpazarı olacağı sözünü verdi.

TÜZÜN’DEN GÖLPAZARI’NA PROJE YAĞMURU

Tüzün, 24 Haziran seçimlerinin ardından CHP iktidar olduğu takdirde Gölpazarı için düşündüğü  projeleri Gölpazarı’nda büyük heyecan yarattı. İlçenin ihtiyaçlarını çok iyi bildiğini kaydeden Tüzün, şunları söyledi:

“ CHP iktidarında ilçemize 500 dönümlük Tarımsal amaçlı organize sanayi bölgesi kuracağız. Ayrıca köy turizmi ile ilgili de projelerimiz var. İlçemizin soğuk hava deposuna ihtiyacı olduğunu biliyoruz. Bununla ilgili Belediye Başkanımızın girişimleri de oldu. İnşallah bizim iktidarımızda da bu sorun çözüme kavuşacak. Bir de AKP’lilerin sloganı ile bitmeyen aşk Vezirhan- Taraklı Karayolumuz var. AKP aşkı bitmezse bu yol 70 sene daha bitmez ama bizim iktidarımızda en kısa süre içerisinde tamamlanacak. İlçemizde fakülte yerine kapalı cezaevi yapıldı. Bizim iktidarımızda ise cezaevi yerine fakülte gelecek.”

Tüzün, Yenipazar'daki seçim bürosu açılışındaki konuşmasında da 24 Haziran seçimlerinde CHP'nin birinci parti olacağına inandığını ifade etti. Yenipazar halkın “Tamam. Artık yeter” dediğini belirten Tüzün,  tek bir kişinin 81 milyonluk ülkeyi tek başına yönetmek istediğine dikkat çekti. Sandıkta hangi partili olursa olsun bütün vatandaşların ülkenin geleceği için oy kullanacağını vurgulayan Tüzün, seçmenlerin barış, huzur, kardeşlik için oy vereceğine inandığını ifade etti.

TÜRKİYE'Yİ BİZ YÖNETECEĞİZ

Tüzün, Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile çok uzun yıllara dayanan dostluğu olduğunu, birlikte yıllarca CHP'de birlikte görev yaptıklarını anlatan Tüzün gelecek dönemde üst düzeyde birlikte görev yapacaklarına inandıklarını söyledi ve “Artık Türkiye'yi biz yöneteceğiz. CHP yönetecek" dedi. 1 Haziran’da Bilecik’te miting yapacağını hatırlatan Tüzün, 2015 seçimlerinde aldıkları oy oranlarını arttırmak zorunda olduklarını da belirterek Gölpazarı ve Yenipazar halkından da destek istedi.

Bu haber toplam 3900 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.