CHP OSMANELİ İLÇE KADIN KOLLARINDA NÖBET DEĞİŞİMİ

CHP OSMANELİ İLÇE KADIN KOLLARINDA NÖBET DEĞİŞİMİ

CHP Osmaneli İlçe Kadın Kolları 21 Aralık 2017 Perşembe günü Parti binasında toplanarak, Başkan ve Yönetim Kurulunu belirledi. İlçe Kadın Kolları...

A+A-

CHP Osmaneli İlçe Kadın Kolları 21 Aralık 2017 Perşembe günü Parti binasında toplanarak, Başkan ve Yönetim Kurulunu belirledi. İlçe Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Şenol, 2 yıldır sürdürdüğü Kadın Kolları başkanlığını Serpil Demirel’e devretti.

chp-osmaneli-ilce-kadin-kollarinda-nobet-degisimi-(1).jpg

Kadın kollarının toplantısında CHP Kadın Kolları sorumlusu ve İlçe Başkan Yardımcısı Gülten Karaağaç bir konuşma yaptı. Karaağaç konuşmasında; “Sayın Başkan yönetim kurulu arkadaşlarım ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin cefakâr vefakâr kadınları CHP li olmak onurdur sorumluluk almaktır görev üstlenmektir. Ülkemizde kadın olmak zordur her zorluğun üstesinden gelen siz değerli arkadaşlarımın CHP sini iktidar yapmayı da başaracağını biliyorum ve inanıyorum kadınların katılmadığı bir mücadele başarıya ulaşamaz kadın kollarımızı oluştururken bizlerin bir koltuk yarışı değil hizmet mücadelesinin başlangıcı olarak görülmesi en büyük temennimdir. Her birimiz CHP çatısı altında daha güzel yaşanası bir ülke umuduyla mücadele etmeliyiz Atamızın biz Türk kadınına hediye ettiği hak ve özgürlüklere hep beraber sahip çıkıp özlenen özgürlükler ülkesinde yaşamak için mücadelemize Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda çalışıp bizlere kanlarıyla canlarıyla emanet ettikleri güzel ülkemize sahip çıkacağız kadın haklarına sahip çıkacağız hukuksuzluğa karşı çıkacağız gericiliğe karşı Cumhuriyetimizin sonsuz savunucusu olacağız ne giyeceğimize nasıl gezeceğimize hatta kaç çocuk doğuracağımıza karışan zihniyetlere çok çalışarak gerekli cevabı vereceğiz. Bizler bana bir şey olur korkusuyla ülke yönetiminden uzaklaşırsak korkarsak ülkeyi yönetenlerin yolsuzluklarına hukuksuzluklarına baskılarına boyun eğersek ezilmeye mahkûm oluruz ve en önemlisi Atamızın bize armağanı olan haklarımızı kaybederiz. Bu yüzden en çok haksızlığa hukuksuzluğa maruz kalan biz kadınlar siyasette yönetimde toplumda ve karar mekanizmasında haklarımızın en iyi savunucusu olup haklarımıza sahip çıkmak zorundayız. Bu mücadeleye Atamızın kurduğu CHP çatısı altında yapmalıyız değerli arkadaşlar kadın cinayetlerinin haksızlığın hukuksuzluğun adaletsizliğin son bulduğu tam demokratik bir yaşam için CHP iktidarı dileklerimle hepinize teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum” dedi.

chp-osmaneli-ilce-kadin-kollarinda-nobet-degisimi-(2).jpg

İlçe Başkan Yardımcısı Karaağaç’tan sonra söz alan yeni kadın kolları Başkanı Serpil Demirel,“Öncelikle ilçe başkanım ve yönetim kurulu üyelerimiz sizlere destekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Yol arkadaşlarım ile CHP sinin bayrağını en iyi şekilde dalgalandırmak için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğimize emin olabilirsiniz. CHP li kadınların girmediği yer ve mahalle yoktur. Bizde Osmaneli’de çalınmadık kapı bırakmayacağız. Bizler demokrasi ve hak mücadelemizi siyasal zeminde sürdürmeye devam edeceğiz. Osmaneli’li kadınlarımızın daha güzel bir kentte yaşaması için el birliğiyle çalışıp hiç kimseyi ayrıştırmadan ötekileştirmeden bütünleştirici bir yapıyla önümüzdeki 2019 seçimlerinde başarıyı sağlayacağız. Bizler Mustafa Kemal Atatürk’ten aldığımız hakları geri vermeyeceğiz. Atatürk’ün açtığı aydınlıkta görevimize devam edeceğiz” dedi.

chp-osmaneli-ilce-kadin-kollarinda-nobet-degisimi-(4).jpg

CHP Osmaneli ilçe Başkanı Faik Üstün’de toplantıda söz alarak bir konuşma yaptı. Başkan Üstün konuşmasında;  “Öncelikle göreve gelen kadın kolları başkanımı ve ekibini tebrik ediyorum. Kadın kollarımız partimizin yan kolu değildir. Kadının olmadığı hiçbir hareketin başarıya ulaşmadığı bilinciyle hareket edeceğimizi ayrıca kadın kollarının çalmadıkları kapı kalmayacağına inanıyorum. Toplumun yarısını oluşturan kadınların siyasette daha fazla söz almasını istiyorum bu karanlık zihniyetin en çok mağdur ettiği kadınların daha kararlı mücadele etmesinin gerektiğine inanıyorum. Toplumumuzun ve çocuklarının geleceğinden kaygı duyan kadınları CHP saflarında siyasete davet ediyorum. 2019 da hep birlikte karanlık zihniyetten kurtulup aydınlıkta buluşacağız ülkemizi Mustafa Kemal Atatürk’ün dilediği muasır medeniyetler seviyesine çıkarabilmek için de hep beraber var gücümüzle çalışacağız” dedi.

chp-osmaneli-ilce-kadin-kollarinda-nobet-degisimi-(5).jpg

Yeni oluşan CHP Osmaneli İlçe Kadın Kolları Yönetiminde Başkan Serpil Demirel ile birlikte,Serpil Demirel, Fatma Cantimur,  Sevgi Işık, Tülay Can, Gülten Çınar, Mehtap Metin, Narin Güllüoğlu,Hatice Yıldırım, Yelda Ok ve Burcu Kazdal yer aldı. 

Bu haber toplam 3039 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.