CAMİKEBİR MAHALLESİNE  HİZMETTE TECRÜBELİ MUHTAR ADAYI

CAMİKEBİR MAHALLESİNE HİZMETTE TECRÜBELİ MUHTAR ADAYI

31 Mart yerel seçimleri yaklaştıkça mahallelerde muhtar adayları çıkmaya devam ediyor. Osmaneli Belediyesinden emekli olan Rafet Bardak, Camikebir Mahallesinden...

A+A-

31 Mart yerel seçimleri yaklaştıkça mahallelerde muhtar adayları çıkmaya devam ediyor. Osmaneli Belediyesinden emekli olan Rafet Bardak, Camikebir Mahallesinden Muhtar adaylığını açıkladı. Gazetemizi ziyaret ederek Muhtar adayı olduğunu söyleyen Rafet Bardak, “Hizmet İçin Tecrübe Gerek, Bu Tecrübe de Bende Mevcut” dedi. 
Seçim çalışmalarına başladığını söyleyen Muhtar Adayı Rafet Bardak; “Osmaneli İlçemizin en büyük ve Merkezi Mahallesi Olan Camikebir mahallemizin sorunlarını ve gelişmelerini iyi biliyorum. Mahallemizi daha iyi yaşanabilir hale getirebilmek için muhtar adayı olmaya karar verdim. Hizmetin ne olduğunu bilen birisi olarak mahallemizde yaşayan bütün hemşehrilerimin desteklerini bekliyorum. Osmaneli Belediyesinde satınalma ve muhaebe birimlerinde görev yapıp emekli oldum. Ben Mahalle sakinlerimize demek istiyorum ki, mahallemizin en büyük sorunu muhtarlık bürosunun olmamasıdır. İlçemizin 4 mahallesi var. Camikebir mahallesi hariç diğer mahallelerimizn muhtarlık büroları mevcut. İlçemizin en büyük ve merkezi mahallesi olmasına rağmen Camikebir Mahallemizin Muhtarlık bürosunun olmaması, hakikaten sorun teşkil etmektedir. İnşallah Mahalleli hemşehrilerimin desteği ile muhtar seçilirsem ilk işim muhtarlık bürosunun açılması olacaktır. Vatandaşlarımız sağda solda muhtar aramayacaktır. Kimsenin kafasında Muhtarı nerede bulurum sorusu olmayacaktır. İşi olan vatandaş muhtarlık bürosuna gelecek ve tarafımızdan işi görülecektir. Bu vesileyle tüm hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Camikebir mahalleli hemşehrilerimin desteklerini bekliyorum. Mahalle sakini değil, mahallemizin sahibi olacağız” dedi. 


Bu haber toplam 3711 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.