CAMİCEDİT MAHALLESiNE GENÇ MUHTAR ADAYI

CAMİCEDİT MAHALLESiNE GENÇ MUHTAR ADAYI

31 Mart Yerel seçimleri yaklaştıkça, Osmaneli Mahallelerinde de Muhtar adayları çıkmaya başladılar. Geçmiş seçimlerde de en çok Muhtar adayı çıkan...

A+A-

31 Mart Yerel seçimleri yaklaştıkça, Osmaneli Mahallelerinde de Muhtar adayları çıkmaya başladılar. 
Geçmiş seçimlerde de en çok Muhtar adayı çıkan Camicedit mahallesinde, önümüzdeki yerel seçimlerde de birçok muhtar adayının çıkması bekleniyor. 
Osmaneli’de sigortacılık yapan Necdet Sivri’de Cami Cedit Mahallesi Muhtar adayı oldu. “Doğup büyüdüğüm mahalleme hizmet etmek istiyorum diyen genç muhtar adayı Necdet Sivri, “Osmaneli Cadetit mahallesinde doğup büyümüş olan birisiyim. Mahalleme hizmet etmek amacıyla 31 Mart seçimlerinde Muhtar adayı olarak çıkacağım. Mahallemin sorunlarını ve sorunların çözüm noktalarını gayet iyi biliyorum. Yerel yönetimle uzlaşı içerisinde bu sorunları çözüp, mahallemizi daha yaşanabilir ve daha güzel hale getimek için çalışacağım. Mahalle sakinlerimizin teveccühleriyle mahalle muhtarı seçildiğimde, vatandaşlarımız beni günün her saatinde bulabilecekler, sorunlarını aktarabileceklerdir. Osmaneli ilçemizin en eski yerleşim yerinden biri olan mahallemize hizmet etmek, daha güzel hale getirmek boynumuzun borcudur” dedi.  

 


Bu haber toplam 4842 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum