“ÇAKILAN HER ÇİVİNİN DESTEKÇİSİYİZ”

“ÇAKILAN HER ÇİVİNİN DESTEKÇİSİYİZ”

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Aydın Yıldız’a, otogar, benzinlik ve hal binasını gezdirerek bilgilendirmelerde...

A+A-

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Aydın Yıldız’a, otogar, benzinlik ve hal binasını gezdirerek bilgilendirmelerde bulundu. 
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ile Osmaneli Esnaf ve Sanatkalar Odası Başkanı Aydın Yıldız, 26 Haziran 2019 Çarşamba günü yeni Otogar ve Hal binası alanında incelemelerde bulundular. Aydın Yıldızı alanda ve yapılan tesislerde gezdiren Başkan Şahin; “Bu alan Osmaneli ilçemiz için çok önemli bir yerdir. Bu tesislerin tamamlanmasına çok az bir zaman kaldı. Kalan işlerimizi tamamen Osmaneli Belediyesinin ekipmanları ve işçileri ile yapmaktayız. Osmaneli Belediyesinin kendi öz kaynakları bu işleri yapmaya yeterlidir. Tesisler tamamlandığında bu alan Osmaneli ilçemizin en gözde mekânlarından biri olacaktır. Bu tesisleri yapmamaızda bizlere her zaman destek olan, moral veren Osmaneli Esnaflarımıza ve Esnaflar Odası Başkanımız Sayın Aydın Yıldız’a teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 
Osmaneli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Aydın Yıldız’da tesisleri gezerken yaptığı açıklamada; “Öncelikle bu ve buna tesisleri ve hizmetleri Osmaneli ilçemize 5 yıl gibi kısa sayılacak bir zamanda Osmaneli İlçemize kazandırdığı için Osmaneli Esnafları olarak Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bizlerin yıllardan beri dillendirdiğimiz ve çok istediğimiz Hal binası Münür Başkan tarafından Osmaneli ilçemize kazandırılmıştır. Yine Osmanelili hemşehrilerimizin ulaşım konusunda çektiği sıkıntılar, otogar binası tamamlandığında sona erecektir. Bu tesisler Osmaneli ilçemiz için büyük yatırımlardır. Başta Sayın Başkanımız olmak üzere emeği geçen herkesten Allah Razı olsun. Osmaneli esnafları olarak yapılan her hizmetin ve her çakılan çivinin destekçisiyiz” dedi. 

cakilan-her-civinin-destekcisiyiz-2.jpg


Bu haber toplam 2289 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum