“BURASI SEBZE MEYVE PAZARI MI? OTO PAZARI MI?”

“BURASI SEBZE MEYVE PAZARI MI? OTO PAZARI MI?”

Osmaneli’de her Cuma günü kurulan ve bölgenin en büyük pazarlarından olan Osmaneli Cuma Pazarında gün içindeki yoğun trafikten vatandaşlar oldukça...

A+A-

Osmaneli’de her Cuma günü kurulan ve bölgenin en büyük pazarlarından olan Osmaneli Cuma Pazarında gün içindeki yoğun trafikten vatandaşlar oldukça dertliler. 
Osmaneli Cuma pazarında gün içerisinde bir türlü engellenemeyen araç trafiği, vatandaşlara zor anlar yaşatmakta. Gazetemizi arayarak ve bizzat gelerek konu hakkındaki şikâyetlerini dile getiren vatandaşlar; “Osmaneli Belediye Başkanımız Münür Şahin, ilçemizi güzelleştirmek, geliştirmek ve büyütmek için her türlü çalışmayı yapmaktadır. Gelecekte Osmaneli ilçemizin tarihi bir kent olması uğrunda gayret sarf etmektedir. Bu çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Fakat kendisinin de zaman zaman belirttiği gibi bölgemizin en büyük pazarlarından biri olan, her Cuma binlerce insanın alışveriş yaptığı Cuma pazarındaki araç trafiğine bir türlü çare bulamadı. Pazara çıkan yaşlılaımız veya küçük çocukları ile pazara çıkan aileler, gün içinde yaşanan araç trafiğinden dolayı zor anlar yaşamaktadırlar. Bazen araç trafiği öyle yoğunlaşmakta ki,  kendimizi ezilmekten kurtarmak için doğru düzgün pazarımızı yapamamaktayız. Pazarın yoğun olduğu saatlerde, Pazar alanına araç girişinin engellenmesini istiyoruz. Birçok zor işi başaran Osmaneli Belediyesi ve Belediye Başkanı Münür Şahin için, Pazar alanına araç girişinin engellemesi zor olmasa gerek. Allah korusun bir yaşlımız veya küçük bir çocuğumuz Pazar alanında araç altında kalırsa bunun sorumluları vicdanen rahat olabileceklermidir? Belediye Başkanımız Münür Şahin’den rica ediyoruz, bu konuyu ivedilikle çözmesini istirham ediyoruz. Cuma pazarı Sebze ve meyve pazarı mı? Yoksa Oto Pazarı mı? Demekten zaman zaman kendimizi alamıyoruz.  Bizlerde Bilecik’te, Bozüyük’te, Söğüt’te olduğu gibi pazarımızdan rahatça sebze ve meyvemizi almak istiyoruz” dediler. 

254c7f4e-b2ad-44c6-aa18-7df284ad7b51.jpg

 

Bu haber toplam 3448 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum