BU ŞAMPİYONLUK TESADÜF DEĞİLDİR

BU ŞAMPİYONLUK TESADÜF DEĞİLDİR

Bilecik 1. Amatör küme futbol liginin 22. Haftasında, Lider 1308 Osmaneli Belediyespor deplasmanda şampiyonluktaki en büyük rakibi Bilecikspor’u 2-0 yenerek,...

A+A-

Bilecik 1. Amatör küme futbol liginin 22. Haftasında, Lider 1308 Osmaneli Belediyespor deplasmanda şampiyonluktaki en büyük rakibi Bilecikspor’u 2-0 yenerek, ligin bitmesine 4 hafta kala puan farkını 11’e çıkartarak 2017-2018 sezonunun şampiyonluğunu matematiksel olarak garantilemese de, büyük oranda Şampiyonluk hanesine bir artı daha koydu.

bu-sampiyonluk-tesaduf-degildir-(1).jpg

Pazar günü Bilecik’te oynanan maçtan sonra, Osmaneli’de Başta Belediye Başkanı Münür Şahin olmak üzere taraftarlar büyük bir coşku ile karşıladılar. Şampiyon tezahüratları altında Osmaneli Belediye Binası önünde karşılanan takım burada çiftetelli oynadı. 1308 Osmaneli Belediyespor’un şampiyonluğu büyük ölçüde garantilemesi ile ilgili olarak, “Hiçbir Başarı Tesadüfen Değildir” diyen Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli’de spor ile ilgili olarak yaşananları anlattı. 

bu-sampiyonluk-tesaduf-degildir-(2).jpg

 Başkan Şahin açıklamasında; “22 Maç 21 galibiyet 63 puanla bugünkü galibiyetle ikinci Bilecik Sporla arsındaki farkı 11 puana çıkaran takımımız ligin bitimine 4 maç kala şampiyonluğu garantiledi. Tebrikler çocuklar, tebrikler çocuklarımızın değerli aileleri, tebrikler hocalarımız, tebrikler yöneticilerim, tebrikler Osmaneli'nin büyük taraftarı hepinize çok teşekkür ediyoruz.

bu-sampiyonluk-tesaduf-degildir-(4).jpg
1308 Osmaneli Belediye Sporun hedefi;"Çocuklarımıza ve gençlerimize spor yaptırmak. Onları dinine, devletine bağlı bireyler olarak yetiştirmektir. Bir Alt Yapı Takımı olarak Üst Liglere ve Milli Takımlara sporcu yetiştirmektir."Bu hedefe hep birlikte varıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

bu-sampiyonluk-tesaduf-degildir-(3).jpg
Sadece bu haftaki sonuçlara baktığımızda bile 1308 Osmaneli Belediye Sporun başarısında yatan gerçekleri görebiliriz.1308 Osmaneli Belediye Spor bir Alt Yapı Takımıdır ve 17 branşta faaliyet gösteren Örnek bir kulüptür. Hiç bir zaman günlük, anlık başarıların peşinde olmadık. Sürekli alt yapı dedik ve tüm gücümüzü önce spor tesislerimize ve Alt Yapıya harcadık. Üç yıl sabrettik ve bu sabır bu yıl şampiyonluğu bize getirdi.
Bu yıl futbolda U14 yaş grubunda Final oynadık,U15 de Şampiyon olduk.U17 ligi yeni başladı ama en büyük favori biziz.U19 Ligi devam ediyor,4 maçımızı galibiyetle tamamladık, şampiyonluğunda en büyük fovorisiyiz. Taekwandoda, Voleybolda, Teniste, Badminton, Rafting, Futsal, Futbol, Baskette, Atletizmde, Güreşte, Karatede, Halterde, Masa Tenisinde, Okçulukta, Motorkrosta, Satrançta, Yüzmede, Tüm branşlarda başarılıyız ve milli sporcularımızı, milli takım hocalarımızı bünyemizde barındırıyoruz.
Bugün başlayan Bilecik U17 Futbol Liginde ilk maçını Gölpazarı Belediye Spor U17 ile deplasmanda oynayan U17 futbol takımımız sahadan farklı bir skorla ( 7 - 0 ) galibiyetle ayrıldı.
Öncelikle sporcularımızı, ailelerini, hocalarımızı, yöneticilerimizi ve büyük taraftarımızı kutluyoruz.
Dün oynanan maçta 1308 Osmaneli Belediye Spor U19, Bilecik Özel İdare Sporu U19'u ( 4 - 2 ) yenmişti.
Bugün 1308 Osmaneli Belediye Spor en yakın rakibi Bilecik Sporu ligin bitimine 4 hafta kala ( 2 - 0 ) gibi net bir skorla yenerek şampiyonluğunu büyük ölçüde garantiledi.
Hiç bir şey tesadüf değildir. Göreve geldiğimiz 2014 yılından bu yana sürekli ALT YAPI dedik. Çok değerli hocalarımızla 17 branşta yılmadan, sabırla, disiplin içinde çocuklarımıza, gençlerimize sahip çıktık ve onları sporda bir araya getirdik. Mükemmel bir ekip olduk. Her konuda olduğu gibi birlik ve beraberliği sporda da sağladık.
Kullanılamaz durumda olan sahamızı Gençlik Ve Spor Bakanlığımızla yaptığımız proje sonrası komple yeniden inşa ettik. Osmaneli Belediyesi imkânları ile doğal çimden standart futbol sahası yaptık. Mahallelerimizden sporcu çıkarmak için her mahallemize bir halı saha yaptık. Bunu diğer tenis kortlarımız, basket sahalarımız izledi. Sonuçta yeni spor tesislerimizle alt yapıyı oluşturduk. O yüzden her şeyi plan ve program içinde yaparak başarıya ulaştık ve ulaşmaya devam edeceğiz.
Osmaneli Belediyesi hedeflediği her alanda birlik ve beraberlik içinde başarı sağlıyor. Her hedefimiz bilimselliğe dayanıyor.22 Üniversiteden destek alıyoruz. Tüm Sivil Toplum Örgütleriyle, Kamu ve özel sektörle iş birliği yapıyoruz. Kısaca sadece ilimizde değil Türkiye de örnek bir modeliz.
Tesisleşmede, alt yapıda, eğitimde bizlere bu çalışmalarda her zaman destek olan İl Başkanımız Fikret Karabıyık, Milletvekilimiz Halil Eldemir, İlçe Başkanımız Mefharet Göbekçi, Önceki dönem ilçe başkanımız Yalçın Karaca, Belediye Meclis üyelerimizin tümüne, Bilecik ASFK başkanı Nusret Tosun, Bilecik İl Futbol Temsilcisi Engin Toku, Sporcularımızın kaynağı Osmaneli Milli Eğitim Müdürümüz Mahmut Ekinci ve Bilecik Milli Eğitim Müdürümüz Fazilet Durmuş,,Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, İlçe müdürümüz Şener Öner, Kaymakamımız Edip Çakıcı ve Bilecik Valimiz Doç Dr Tahir Büyükakın'a çok teşekkür ediyoruz” dedi. 

 

Bu haber toplam 2736 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum