BU ETKİNLİĞE HERKES KATILMALI

BU ETKİNLİĞE HERKES KATILMALI

Osmaneli’de bir araya gelen gurup  Lösemili çocuklar yararına etkinlik düzenliyor. 12 Ağustos 2018 Pazar günü Saat 10.00 ile 22.00 arasında Sakarya...

A+A-

Osmaneli’de bir araya gelen gurup  Lösemili çocuklar yararına etkinlik düzenliyor. 12 Ağustos 2018 Pazar günü Saat 10.00 ile 22.00 arasında Sakarya kenarında Orfa Kafenin karşısındaki alanda etkinlik düzenleyecek olan gurup gazetemizi ziyaret ederek, bütün Osmanelilileri etkinliklerine davet ettiler. Kaymakamlık makamından aldıkları izin ile düzenleyecekleri etkinlik ile ilgili olarak konuşan gurup üyeleri “Bir araya gelerek Lösemili çocuklar için bir etkinlik düzenlemeye karar verdik. Bilindiği gibi, halk dilinde Kan Kanseri olarak bilinen Lösemi bazı kanserli hücrelerin oluşumu ve kontrolsüz artışı sonucu lenf bezleri aracılığı ile organlara yayılması şeklinde görülür.

Çocuklarda görülen ciddi rahatsızlıkların başında gelen lösemide tedavi şansı %80 'lere varan bir değere varmış durumda. Tedavi için ise önemli olan hastalığın erkenden fark edilmesi ve harekete geçilmesi. Erken teşhisin hayat kurtardığı lösemi için son yıllarda birçok farkındalık projesi yürütüldü. Bu da hafif sanılan ve diğer hastalıklara bağlanan lösemi belirtilerinin daha erken fark edilmesi noktasında yararlı oluyor. Bizlerde bu konuda böyle bir proje uygulamaya karar verdik. Amacımız, yapacağımız etkinlik ile bir çocuğu hayata döndürebilmek, tedavisini yaptırıp iyileşmesini sağlayabilmektir. 

bu-etkinlige-herkes-katilmali2.jpg
Bizler Osmanelili hemşehrilerimizin bu etkinliğimize canı gönülden destek vereceklerine inanıyoruz. Bütün Osmanelili hemşehrilerimizi de etkinliğimize davet ediyoruz. Küçücük bir katkı bile, Lösemili bir hastayı yeniden hayata döndürmeye, onun yaşamasını sağlamaya yetebilir. Bizlere bu konuda destek olan Başta Sayın Kaymakamımız Edip Çakıcı’ya, Belediye Başkanımız Sayın Münür Şahin’e ve diğer yetkililere teşekkür ediyoruz” dedi. 

bu-etkinlige-herkes-katilmali.jpg

Bu haber toplam 1814 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.