BU BASIN MASASI SEYREDİLİR

BU BASIN MASASI SEYREDİLİR

Sakarya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal’ın hazırlayıp sunduğu “Basın Masası” programının bu haftaki konukları, Osmaneli Haber Gazetesi...

A+A-

Sakarya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal’ın hazırlayıp sunduğu “Basın Masası” programının bu haftaki konukları, Osmaneli Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem, Sakarya Gazetesi muhabirleri Sinan Önce ve Ahmet Meşe oldular.

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri, Bilecik İl Genel Meclisi Nisan ayı oturumları, Bilecik Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı ve İl Koordinasyon kurulu toplantısı Basın masasının konuları oldu. Sinan Önce ve Ahmet Meşe takip ettikleri TSO, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi seçim ve toplantılarının perde arkasında yaşananları anlatırken, Gazetemiz Yazı işleri Müdürü Mehmet Erdem ve Sakarya Gazetesi Yazı işleri Müdürü Mücahid Erdal’da seçim ve toplantıları yorumladılar. Sohbet havasında geçen ve çok ilginç tespitlerin yapıldığı, özellikle TSO seçimlerinde ve İl Genel Meclisi oturumlarında yaşananları  izleyebilirsiniz. 

 

Bu haber toplam 1625 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.